Vita huset gör det igen

Visst har Kängan vart uppe och gjort en del sångframträdanden men USA är ändå alltid värst. Kolla här vad som händer när en vita huset-rådgivare fått för mycket socker i morgonflingorna

http://www.youtube.com/watch?v=Ln5RD9BhcCo

Morgondrägg i lill-Stockholm

Rob ringde imorse och informerade om att det var nödläge och krav på snabb handling. Asta Kask kör på Kulturens Hus här i Luleå ikväll och vi hade inga biljetter. Jag gjorde min plikt och drog ner till Carlings på stan och tillhörde för en stund den vilsna, ytterst lilla, skaran av avdankade punkare på Carlings. Fick mina tre plåtar och gick tillbaka till bussen. Det var 20min till nästa tur upp till Porsön så jag tänkte att jag lika braq kunde strosa runt lite på Hardwear. Med min longboard under armen och Ijin-jeans tänkte jag att jag skulle kunna passa in där trotts morgonfrisyren och en sliten uppenbarelse, det gjorde jag inte. Det var fullt av bling bling fjortisar med femtonhundrakronors zip hoods och baseball-kepsar. Jag gick runt och kollade på rean ett tag iaf och det brände i plånkan när jag kände på volcoms kavajer på 50%. Lyckades hålla mig iaf med tanken på att de pengarna kan gå till en slalombräda i sommar istället.

Nu sitter jag hemma och äter sjukt grym mat, det är la bara att invänta hävandet av punkisar nu.

Where´s that kotlett free from legs?

Jag och Rob har dragit ut och dragit några repor på longboarden. Drog ihop en snabb skaldjurssoppa och vår ultimata efterrrätt. Nu är det så sjukt omotiverande att plugga men Calculus ligger iaf framför mig och jag har P3 på med låg volym så det är väl inte omöjlgt att jag daskar upp mig. Diciplin, fanimej, ge mig diciplin!

Släng er i väggen nu ska jag jobba på lite. Kom över sen Rob så ska vi mecka skiten ur brädorna.

It´s party time duuuuudes!



Vem minns inte Varan-TVs Kreml high, och vem minns inte skräckhistorierna när man skulle ta stelkrampen. Här är två nostalgiflugor i en smäll

Wheels Start Turning...

Ojojoj... Nu har det hänt saker ska ni veta gott folk!

Jag har kommit hem från 10 ljuvliga dagar i Björkliden och resan summeras lätt med; Sol, Snö och Gott umgänge. Har verkligen haft det genuint trevligt! Bra folk, bra lärare, bra skidor! Jag har tagit ett enormt kliv som skidåkare och jag funderar på om man verkligen kan bli bättre än vad jag är nu! Hoppas verkligen det! Veckan har flutit på bra och leendet på mina läppar har endast tonats ner pga sömn, vilket iofs har varit lite av en bristvara. Det har hänt så mycket under veckan att jag antagligen skulle blöda från varje finger om jag ens skulle fundera på att skriva ner det! Men bra har det varit. Är förövrigt stolt ägare av en gedigen goggle-bränna och en skidåkar-skepparkrans!












Igår och idag har jag och Elias gjort lite catching up! Vi var ute på Storheden och gjorde världshistoriens största handlingsrunda. Skåpen är fyllda till bristningsgränsen.

Och idag var det longboardpremiär för min del, efter att jag gnällt lite på att Elias hade vart iväg utan mig! (Fucking Sell-out!) Sen var vi och shoppade loss lite, skaffade mig en skrivare/scanner, en vårjacka på myrorna för 95.- och en vattenkokare! Sjukt ball!







Så nu sitter jag och packar upp och städar lyan! Har bokat biljetter hem till Suffercity idag så det blir en snabb svängom med grabbarna över Påskhelgen! Ska bli sjukt roligt!

Helgen kommer gå i jobbets tecken, blir lör-sön på Teknikens, rep av avgassystem på min och Lindas bil och storstäd i lägenheten... Can't wait!

Min hemtele är up-and-runnig nu igen så nu går det bra att ringa hem om det är nå!

Fick precis en gratis rakhyvel med 5 blad och 2 par strumpor... En får tacka! Teleförsäljare; Gotta Love 'em

T.o.m. mina växter överlevde!!! WHOHOOO!!
// Mr. Skii

Grus i ögonen och Porsöskolan bortskämda ungar

Drog mig iväg till gymmet på den här fria dagen för att i alla fall få något vettigt gjort. Har konstaterat att det tar en helvetisk tid att komma iväg på morgonen när man inte har någon tid att passa. När jag jobbade tog det sällan över en halvtimme från att man vaknade till att nycklarna vred om ytterdörren. Oandra sidan tjänar man inte mycket deg som student heller.

Två konstateranden om lågstadieskolan här på Porsön

1. Snön har smält tillräckligt för att man inte ska mötas av ett lemmeltåg av irriterande skickligt tränade längskidåkare i knatteformat.

2. Hur sjutton har ungarna råd med dirt bikes? Tre Kona-cyklar för lätt över 10000 styck stod uppradade utanför skolan när jag gick förbi. Det blir en hel massa veckopengar.... ok, lite avis är jag kanske

I am the crazy man who lives inside your head

Tre pass psykologiföreläsningar väntar idag. Kan man översätta frontalloben till Freuds överjag? Satt och klurade på det igår när en patetiskt ointresserad Teknisk Design-klass lyssnade med mig på människa maskin system-föreläsaren. Det var neurofysiologins grunder, kan det bli mer intressant? Hjärnans uppbyggnad och funktion är väl ändå alltid ett hett ämne?

Ska snart pallra mig iväg, bara svänga ihop en snabb lunch och städa upp det värsta här.

Gumballs får tugga asfalt

Mina tidigare nytvättade DC-skor är inte alls rena längre och jag kunde inte vart gladare. Nu ser ni alla fjollträskare är våren kommen till Luleå också. Gick hem efter min enda lektion idag och fick syn på torr, nysopad asfalt. För en sån som jag är det här ungefär som för en tuggummituggande tonårstjej på Östermalm att hitta en flygbiljett till svenskveckan på Nikki beach mitt på gatan.

Sprang hem och grabbade tag i longboarden, sprang ut på gatan och använde varenda torr fläck jag kunde hitta. Några bilar misstyckte lite och fattade kanske inte riktigt min barnsliga förtjusning i att ta upp deras vägbana med en lång planka så här nu knappt innan snön börjat smälta.

Nu är min vår invigd snart. Ett bad med våtdräkten och en grillfest ute så är det klart.

/Elias

image53
image54

Mjuk röst i morgonsolen

En viss flickvän fixade ett lite mindre antal sovtimmar än tänkt, men det är ju svårt att känna nått agg mot en sån glad röddtott. Det är lite vårkänslor här i Luleå trotts allt. Värmen i solen är väl ungefär densamma som i skuggan i hufvudstaden men det är inte nådigt soligt och fåglarna kvittrar som aldrig förr.

Ska snart dra mig iväg till universitet på min första människa-maskin-system klass. Psykologi känns ju bra mycket mer hett än naturvetenskapliga kurserna. Kan någon fixa in mig på SU så småningom så har jag rätt bra koll på framtiden igen.

Nästa vecka är det Dundret och Gällivare som gäller och det känns som att det ändå kanske får bli avslutningen på den här säsongen. Har inte fått i närheten av planerad tid i backen, men longboard har hånflinat lite för mycket åt mig från sin plats på väggen för att jag inte ska längta till sommaren. Torra sopade gator, det var nog här jag träffade äkta kärlek första gången. Pressa en sväng och gräppa gumballsen i asfalten. Sweeet.

Nu får du väl fanimej vara hemma snart Rob. Så kul kan det väl ändå inte vara att sitta i snögrottor och rusa runt på nostalgitrippar från lumpen ;P

Det är två sjuka mänader kvar, men det känns bra. Jag trivs med att ha mål, kniven mot strupen och något som driver.

Cold water in the face, wakes u up to that aweful place

Vaknade med Amys röst i örat. Kändes som att det skulle bli en bra dag. Zappade på TVn i väntan på att det skulle bli mänsklig tid så man kunde ringa Alex. Drog ner och mötte honom med company på bolaget vid tvåtiden. Kände att fulöl skulle ta emot så jag lyxade på mig lite knegarbärs á la Nils Oskar Kalaspåsköl, Red seal ale, three hearts påskebrygd och Youngs oatmeal stout. Med klirrande väska begav jag mig efter en sväng på marknaden tillbaka till Porsön.

Tryckte i mig lite mat, satte mig i solen och öppnade alen, kände mig fridfull och somnade på sängen. Tyckte att det här var dagens bästa idé, men det var det ingen annan som gjorde. Blev väckt stup i ett. Gav Amy en yrvaken diss och somnade om så småningom. Inte heller den här gången var det Inshalla att jag skulle ta en powernap. Lyckades iaf plita i mig lite sömn och nu är det dags att kicka igång sig inför kvällen på nyöppnade kåren, eller Stuk som de envisas att kalla sig. Nu får LTU fanimig visa en sista gång vad de går för.

Over and out, scream and shout. Haha, jaja, bättre avslut nästa gång.

Kom hem från ditt jäkla äventyrsliv nu Rob

a r p a r p vart vill du se?

Aktiviteten på den här bloggen har mest liknat den hos en uppsvullen mört i Flaten. Men det ska bli bot och bättring. Jag är på väg till universitetet för att byta till mig lite roligare kurser. Hur kommer det sig att jag alltid hamnar på Arbetsvetenskap??.

Dagens konstaterande är att Contraband - All The Way From Memphis låter precis som någon svensk låt. Kommer inte få ur det här ur skallen innan jag kommer på vilken. Känns som en Uggla-låt.

In and for girl or lika a brah

Sitter här igen och är lika villrådig som alltid. Lyssnar på Sunday Morning och har inte kommit ett dugg längre än när jag satt i Huddinge och kollade på Flip´s Really sorry. Ali är fortfarande lika fånig och jag är fortfarande kvar i stockholm i huvudet. Det är illa det här Rob, inte bra alls.

She´s so ready

Drömde om att jag var på innebandyträning och någon som var väldigt lik en norrländsk version av Nassab kom och tjatade om att han ville låna ett par skor av mig för att hans var genomblöta av svett. Jag hade bara ett par och de hade jag tänkt att använda själv. Fick någon tanke om att försvarets attackskor finns det ju alltid gott om, började leta under alla bänkar men hittade inga, sen hade jag missat mitt byte.

Drömtolkning: Låna aldrig ut skor till Nassab, inte ens någon annans.

Det är stora saker på gång nu. Vart det leder vet jag inte än, men det kommer hända något.

Lyssnar på Isolation years och känner mig alldess för gammal för att åka på festival i sommar. När fasen hände det här? när blev man gammal? Det är väl inte helt fair and square att man inte får vara med själv och bestämma över det här?

/Bippidibop

Sirligt och kokett

Rob har dragit till Björkliden med skolan så det är väl mitt ansvar att ta tag i bloggandet igen. Har vart nere i Stockholm och tentapluggat och träffat Amy. Efter en resa upp till Luleå igen med en svensk Borat är jag åter i Norrland.

Satt ute på balkongen idag och njöt av vårsolen. Har inte riktigt lyckats bestämma mig för om det här med att snön smälter bort är bra eller dåligt. Longboarden trånar efter att få bita gummi i asfalten nu, så det är nog rätt positivt.

Sitter och klurar på stora frågor idag och är inne i en lodares tankebanor.

Auf-wienerschnitzel...

Elias gnäller om han han måste offra så mycket tid till plugg, så det är jag som får hålla fanan högt å skriva vidare så ni svaga slavar har något att läsa en helg som denna.

Har idag fortsatt marathon meket som varit i dagarna, lyckades att smila till mig en tändkabel gratis! Gratis är alltid gott!!! Men jag kan avslöja att Armageddon går som aldrig förr nu! Såååå mäktigt!

Börjar nu känna att packstressen kommer krypande, det jag lcykats åstakomma i packväg idag är typ tänkt att "Jag får inte glömma laddaren till mobilen, kameran och mp3!" Good thinking!

Får se om jag har någon tillgång till dator uppe i Biork, men jag betvivlar det starkt, är nöjd om dom har värme i husen och att alla hus inte är gjora av snö! Eller att man måste bära vapen övertiden för att försvara sig mot isbjörnar, vargar å eskimåer... Nä men det ska bli sjukt kul iaf! Men vi ses om 10 dar, It's all up to you nu Elias!!!!

Just det, packa var det...

// The Don

Drive it like you stole it...

Så nu är tentan avklarad och det känns hyffsat, ett G ska vi nog klara av! Nu är det bara en liten hemtenta innan fredag sen är kursen klar.

Har ju gått med i projektet Couch Surfing (som jag rekomenderar alla att göra, länk finns till höger i listan) så idag fick jag förfrågan om två tjejer från Brooklyn kunde crasha hos mig en natt innan dom drar vidare till Is-hotellet. Men tyvärr så ville dom komma den 24e då jag är i Biorkliden, men fy vad mäktigt det hade varit att ha dem på besök! Riktigt tråkigt faktiskt!

Har suttit å skruvat i bilen halva dan idag, men nu sitter super-högtalarna i fram å jag håller på med dem i bak. Fixade även så att hastighetsmätaren går som den ska, dvs hela tiden. Vilket kunde räknas som en lyx förr!

Nu ska jag åka å köpa lite käk å svulla i mig nått riktigt gott, det är jag lätt värd!

// Rolf

[tʃabatːa]

Inget motiverar tentaplugg som nybakat bröd....

Dagens Kreativa? You bet!!!!



Och JAAAA, dom ska va typ, halv-runt/semi fyrkantiga.... Ok, erkänner, misslyckades totalt med formen, men det dom saknade i form, betalade dom igen med smak.
// Henry

Dagens kreativa...

Idag är den inte lika fysisk... Men håll tillgodo:



// Adrenaline and Adventure

1-3-4-2

En liten update på läget:

Elias har flytt fältet å dragit sig söder ut mot Hufvudstaden. Själv sitter man kvar i plusgraderna och börjar redan längta efter när nästa års snö ska falla!!!

Helgen blir jobb och plugg och visst skruvande i Armageddon, har börjat göra en lista över allt som ska göras i sommar och innan den stora resan. Listan är lång, och jag menar lång...

Juste, i år kommer millenniets road-trip gå av stapeln! Med tanke på att jag ska på något sätt köra hem bilen till Lkp i sommar tänkte jag och Elias att vi tar lite semester då det är en vecka mellan skolslut och jobbstart för båda så ska vi cruisa ner till södern under en vecka å ha lite semester. Tanken är att det inte ska läggas så mycket stress på bilen och att vi ska få njuta en sväng! Bloggning utlovas.

Sitter även och planerar lite för några idéer som jag har, Elias jag kan utlova STORA saker när du kommer tebax! Ojojoj vad jag har fixat! Bland annat är en middag för vännerna på gång, menyn är nått av det bättre!!!

Tillsist ska jag säga att tentan och resan till Björkliden närmar sig med stormsteg. Tror att de börjar skruva sig in i min skalle, drömde inatt att jag körde in på en gård där de sålde militära överskottsgrejer. Det visade sig att det var våran lärare som ägde och drev hela stället. Så jag gick och hämtade min vattenkokare (såg en billig i reklamblad från ÖB) och började valla mina tur och längdskidor (Why dear God, WHY?!??!?). Enda problemet var att med tanke på mina enorma (inte en dröm) muskler bröt jag av båda mina par skidor... Helt förstörd går jag mot min bil som står ute vid infarten (som förövrigt har blivit ett strykjärn (jag strök en massa igår)), träffar där min mor och berättar vad som har hänt. Kaosen är total... Det sista jag minns av drömmen är att jag står å packar in saker i utrymmet på mitt överdimensionerade strykjärn (bil) och tänker " Jaja, jag fick ju en gratis vattenkokare i alla fall..."
Vaknar och är helt nervös och jag minns att jag direkt tänkte "Fy *piiiiiiiip* vad skönt att det var en dröm..."

Ska nog söka hjälp!

Morgonen följde sedan mönstret, kom en timme för tidigt till jobbet så jag fick snällt trampa hem igen å kolla på TV... Typiskt!

// R.O.P.A.


Rob to the bob

Fan Rob vi måste köra nästa år!

Americas No. 1 Cheese, Cheddar Style!!!

Asså det 17:e är dagen innan Dagen-D till biorkliden... Så vet inte om jag är så sugen på att tungt huvud den 18:e! Dagen har varit lång, vi har åkt längd på Ormaberget fram till lunch, sjuuukt jobbigt å bakhalt så hälften vore nog!

Sen har jag varit på Kvantum med Hanna å shoppat lite, sen har det varit tentaplugg för hela slanten. Varje dag är som ett steg längre från det sociala livet.

Orkar knappt skriva nåe för hjärnan är helt tom, allt jag kan tänka på är barns sensomotoriska utvecking.

Dagens kreativa:


Inga pengar å klockarmbandet gick av, blir helt vansinnig utan klocka. Skojar inte, helt psykiskt labil utan den. Tur att man har magiska fingrar å en symaskin från IKEA!!!


// Robocop - Just letting the mustache do the talking

En hungrig man blir ett kylskåp

Fan Rob nu är det så här sjukt mycket att göra igen. Båda ehiteboardtavlorna har varit helt nerklottrade med att-göra-, att-ta-med-, att-glömma-bort-om-det-fanns-möjlighet-till- listor.

Kakor och Anthrax nufunna mästerverk "We´ve come for you all" ska få mig att fixa det här. Allt vettigt är nere i väskor snart åtminstonde.


Linnea drog iväg till Sara idag, bra på så sätt att jag får möjlighet att göra allt jag måste, men ändå lite tråkigt. Det var sjysst med besök på fritidsgården.

Malou och jag åkte ner till Medborgarskolan och skrev förarintygprovet och nu har jag det i hand. Kanske inte så mycket värt, men det känns kul att ha det. Kanske kommer ha lite mer självförtroende på lägret i sommar med det i hand. Om inte annat ska kurslitteraturen få stå som lektyr under slöa dagar. Nu hinns det inte med mer bloggande. Ses efter tenta-p. Är du hemma lördag den 17:e Rob? Jag och Alex ska ut och göra stan då.

Peace out /Junglemother

193419-48193419-47

Porsön luktar skunk

Det luktar skumt på hela Porsön. Jag har en stark teori om att det göra med att snön smälter. Det kommer inget gott av att den gör på det här viset. Hela grejen att man inte hunnit med att göra det man ville när den var här blir så mycket mer påtaglig. Nu är det Riksgränsen eller vänta till nästa säsong. Har åtminstonde påsk kvar, kommer Armageddon med lär det bli årets resa.

Kareoke är nya flugan i mygglandet

Mellan matteplugg och redovisningsföreberedelser har trycket vart hårt på nyinköpta kareokemaskinen, frukostbullar blivit bakade och Linnea fick t o m vara med på en favorit i repris av mina och Roberts hamburgare.

Glest mellan raderna...

Shit nu har jag nästan dåligt samvete för att jag inte skrivit på ett tag, men det har varit rätt lugnt. Mycket tid går till jobb och tentaplugg. Det är mer än en gång som kapaciteten på hjärnan bara inte tycks räcka till... Surt.

Dagarna i skolan fylls av äventyrsgympa, framtidens redskapsgymnastik enligt våran lärare... Man kan inte annan än att fundera.

Tog tillfället i akt att möblera om här hemma när jag städade, blev riktigt bra om jag ska va ärlig, see for your self:









Sitter å längtar efter att den dära resan till Björklliden ska gå av stapeln, har blivit ett jädra jippo av allt, ska bli skönt att få det överstökat. Sen kommer ju lönen när vi är där!!! DET ska bli skönt.

Missar dock två feta grejer när jag är borta, Elias bjöd mig på en fest som lär bli sjuuuuukt bra och en resa med friluftsfrämjandet. Men där hade nog ekonomin varit för begränsad.

Håll ut! Äventyret är bara runt hörnet!
// Gordy

Tysk emo

Det här inlägget verkade missuppfattas lite så jag ska skriva några rader bara.... Det här är vansinnigt roligt. Man riktigt ser alla gråtande tonårshelgon som sitter där hemma och skriker till mamma att de ska minsann skära sig i handlederna om de inte får en ny bil när de blir 18.




buhuuu

Brittisk galenskap i lyxförpackning

Jag och Robert satt och tittade på Green wings häromdagen. Känner mig helt såld på brittisk humor. Jag var en smygälskare av Couplings och Cold feats. Nu är jag lite fast i Black books. Alla som vart ute och hoppat för många gånger på dansgolvet lär känna igen sig i det här :




The devil in person

Har gjort allt utom det jag borde den här morgonen. Min att göra-lista är längre än Leif Pagrotskys platåpjuck, men ändå verkar ett test om vilken simpsonsfigur man är viktigare än allt det. Satt med taylor polynom också imorse och hängde med första sidan, sen tappade han mig helt och jag får lita på föreläsaren istället.

Linnea kommer förbi sen efter föreläsningen. Blir ju sjukt bra, det har inte vart högtryck på besök från Stockholmstiden här uppe. Har inte riktigt förstått hur jag tänkt mig att jag ska hinna plugga bara.

Kommer över sen Rob om du inte har nåt vettigare för dig.


which simpson character are you???

bart

he is the devil in person

Personality Test Results

Click Here to Take This Quiz
Brought to you by YouThink.com quizzes and personality tests.


Köpte upp mig på ett lager konserver också. Lat studentmat är den stora grejen nu.

193419-43

Ännu en (hård) dag på jobbet....

Jag älskar mitt jobb.... Idag var det inte en skalle där typ, spaceballen som jag alttid får stänga typ 30 minuter efter att den stängt fick jag idag stänga en halvtimma tidigare för det var åkar brist. Lyckades dock göra ett åk själv innan jag stängde! Var dock en trevlig dag, både Hanna, Maria, Elias och Lundmark var som sagt och hälsade på. Största delen av dagen spenderade jag i pysselrummet och knåpade ihop ett fett stativ till min standardsättande raket X-9.
193419-42

Kvällen bjuder på en städrunda och sen bär det av till fritidsgården där cola och resten av knäcken kommer inmundigas!

// X9- Popnitad, stryktålig...

Tyngdlöshet i smältan

Det var ju helvetiskt skönt att fördriva natten med långa onödig samtal. Hur som helst. Var tvungen att sova lite för att göra något av den här dagen också. Drog med Lundmark till Robert som jobbade på teknikens idag. Grym grej den där spaceballen. Du skulle fått lärt dig pappersrullen också om du inte skulle gömt dig i planetariet.

Lyssnar på Jethro Tull - Flute loop. Vad ska man med knark till när man kan lyssna på andra som knarkar?.

Det är varmt idag. Sex jäkla plusgrader. Nu är det bråttom mån tro. Hoppa tak och cruisea 245:a!!

Malou kommer över snart så vi kan plugga till förarbeviset. Varför får man inte saker gjorda med en gång?

Knäck it baby



image39



image41

Yeasterdays news

Stod´framför spegeln igår och klippte och uppgraderade friyren Robert klippte på mig häromdagen.


193419-37193419-36

Melodifestivalen är ingen tävling längre, det är en årstid...

Idag kom vi fram till att vi är nyttiga... Shure vi är inte de som pluggar mest/bäst men satan vad vi gör annat viktigt, vi har möblerat om hemma hos mig, planterat om två blommor, jag har klippt Elias, satt upp 40 av mina favvo fotografier på min vägg och idag hade vi backträning i Ormbergsbacken, kommer ha träningsvärk imorgon...

Klippningen blev faktiskt bättre än väntat, måste vara mors gener, hade laddat med trimmer om det skulle gå som vanligt. Men fyyy vad mäktigt det blev!!! Kolla bilderna själv! Dagens rätt: Protein-milkshake! Brain-freeze var bara förnamnet!



Se upp i veckan, då kommer årets första longboard åk gå av stapeln... Bilder utlovas!

Fick förövrigt klartecken från Dafgårds idag, kommer vara en stolt bagare av Billys goa pizzor i sommar oxå! 3 miljoner pizzor... HELL YEAH!

// Billy