Insomnia

Jocke och jag åkte iväg till Södertäljepolisen igår för att titta på misstänkta bland lite foto. Nu var det massa strul med det där och de hade struntat i mina tillägg i polisanmälan med namn på gärningsmännen. Det är mest gnäll egentligen och sånt har jag nog dragit av nog med för en ganska redig tid framåt.

Jag sitter hur som helst där och väntar på förhör när jag kommer på att jag ju skulle haft möte med personalansvarig på jobbet. Ringer upp och får inte tag på honom. Hamnar istället hos larmcentralen som meddelar att jag kan lämna ett meddelande. "Ehh.. jo, men hälsa Thomas att jag sitter och ska in på förhör hos Polisen här så jag hinner inte komma på mötet idag. Ehh.. det är inte jag som gjort något alltså. Eh.. a, hej!" Väktarföretag brukar tycka att det är lite märkligt när man inte kommer på utsatta tider för att man ska in på polisförhör.

Efter det drog jag vidare till Linnea och åt lite mat med henne och Andreas. Vi hade trevligt och pratade om deras nya hemmastudio. Nu började jag känna mig rätt sugen på att åka hem och sova. Jag och Jocke hade suttit upp till fem på morgonen och tittat på From Hell. Jag hade somnat i fotöljen och vaknade klarvaken fyra timmar senare.

Just som tåget ska komma ringer en kille från jobbet och säger att jag är 10min sen.

- Nej, jag jobbar inte idag.

- Jo, det står att du skulle vart här för 10 min sen.

- Ah, vad fasen, jag ringer AL.

Ringer upp arbetsledarna och frågan vad det är frågan om. Radde som egentligen skulle jobbat hade sagt för en vecka sen att han skulle försöka göra så vi kunde byta dagar så att han fick vara ledig det här passet. Sen hade varken han eller någon annan från företaget hört av sig om saken mera. Nu hade de tydligen bytt ändå. Med fyra timmars sömn i kroppen drog jag iväg till jobbet. Här kan man ju tycka att det vore vettigt att åka hem och sova efter jobbet.

Jag var sjukt speedad efter jobbet så jag ringde upp Helena och Linnea och såg till att förmiddagsfikat blev ett morgonfika istället. Hade en skön dag tillsammans med dom och framåt ettsnåret var det dags att dra hemåt. Hjälpte Jocke att dra över köket och gjorde ett teoriprov. Däckade på sängen och vaknade upp med uppfuckad tidsuppfattning.

Over and out från dräparn

tyska reklamfilmer

Tyska reklamfilmer är ju helt underbara. Speciellt dom svenska..