The importance of being slösaktig

Sitter på universitetet och tycker att det är lite farligt roligt att göra 3D-bilderna för designkursen. Det blir inte ett dugg matte gjort här och jag har inte lyckats åstadkomma mer än så här idag:
193419-33193419-32

Gooood socks ;)

Har vart en lång dag idag. Team Dissarray möttes upp utanför Teknikens hus efter att Robert jobbat klart och Elias var alldess för uttråkad i sitt matteplugg. Vi drog hem till Roberts lya, satte in oss i Armageddon och tänkte dra till Älvsbyn. Insåg att vi inte skulle hinna och drog till Storheden istället. Väl där var vi tvungna att få tag på ett nummer. 118 118 ville inte ge oss nummret och alla som kunde tänkas sitta hemma vid en dator verkade som bortblåsta. Med grym McGywer-anda tänkte vi så det knakade.

Då kom Roberts brillianta idé. - Du, har de inte trådlös uppkoppling på MAX?

Sagt och gjort. Jag hade min bärbara dator i ryggsäcken så det var bara att åka förbi utanför drive-in och koppla upp sig på Eniro. Vi skrattade gott och lyckades motstå frestelsen att käka snabbmat. Drog vidare och kirra lite mat, vidare hem och sen vart det ett enda långt slött matlagande.


Pudermonster med hyllor på golvet

Nu fick jag redigt med griller i huvudet. Vi måste ut och träna nu med detsamma Robert. Känner mig så förbannat sugen. Det finns ju lite stocklyft uppe på Ormberget också, kommer bli grymt. vi kör två gånger den här veckan och tre nästa röstar jag för.

Skrev igår om mitt misslyckade försök att få upp longboarden på väggen. Igår kväll när jag helt oskyldigt pratade med Amy i telefon och skulle gå genom rummet för att dra på lite musik ligger den där jäkla hyllan på mattan eftersom jag inte orkat göra något åt den. Ser den inte först och snubblar ner i sängen, som (tur nog) är sjukt överdimensionerad för mitt rum, hamnar på rygg och skrattar förvånat ett par minuter innan jag fattar att jag bara var klantig och fick ta små konsekvenser av stor slöhet. Nu ska den jäkeln upp på väggen iaf som hämnd.

Det är väldigt på tiden för takhopp och klippning av mitt stora hår nu Rob. Sjukt bra vinter.

Grattis på namnsdagen Torkel....

Åsså top  4 maträtter av Robert och Elias, recept erhålles vid förfrågan...









Panda Watch:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=145&a=622371&rss=1399

// Werner och Werner

Being hungry is like dying a little...

Jobbade första dagen som vaktis idag på Tekninkens Hus. Gick helt ok, är ju inte så svårt lixom. Men det roliga var en av verkstadsarbetarna, han hade den grymmaste isbrytaren genom historien:

-  Vaaaaa, vad röstade du på då?!
-  Aaa, jag röstade blankt för jag anser att politikerna inte har mitt förtroende längre...
-  Aha, men hur röstade du innan?
- Jag har inte röstat innan...
- Men om du hade röstat?
- Det hade nog blitt rött tror jag...
- *Pew* Det var skönt att höra, trodde nästan du var en såndär blå!!! Men du såg inte riktigt ut som en sån...

Asså, Norrläningar är såååå sjukt fräna! Skulle någon av er köra den till en kille du aldrig träffat förut som isbrytare?!?! Helt sjukt! Gick å smågarvade åt det hela dagen....

Vidare så hade vi längdskidor i 2h idag! Skrattde så jag höll på att dö! Hur roligt som hellst. Åkte utför i alla backar å trillade som aldrig förr!

Imorgon blir det dans och en tripp till Älvsbyn!

Nu ska jag äta våran nya skapelse!
Håll till godo!
// Wolfgang

Dreaming back to the good old days

Hittade en hylla i groven idag och tyckte att den vore utmärkt att hänga upp longboarden på. Drog med den hem. Gick in i skrubben för att hämta borren. Kom på att chucknyckeln är borta och tänkte med trött logik att det säkert går lika bra att spika upp den. Nubb går inte in så bra i betongvägg märkte jag tyvärr. Hängde iaf upp hyllan och den hängde fint och rakt. När jag lade på longboarden gjorde den inte det längre. Jag stod med hyllan och longboarden i händerna och min sjyssta IKEA-lampa som jag fick från farsan i julas och drog upp på cdstället var lite hängig.

Nu har jag varken en uppsatt longboard eller hel IKEA-lampa på cdstället. Speciellt motivation att göra något vettigt av det nya projektet har jag inte heller, men en god middag hos Rob kanske kan styra upp läget.

Klurar vidare  på vårt designprojekt. Jag njuter av att hacka sönder andras svenska. Besserwissern i mig är stark en dag som denna.

Lyssnar på en gammal Rasta Hunden-dänga också som tar mig tillbaka till gamla dagar på båtbygget.

Jag har en liter vin att dricka
och jag har en kodis i min ficka
för när jag druckit vinet ska jag sticka
ner på stan och skaffa mig en flicka.

Jag spyr igen, jag spyr igen
Jag spyr igen, jag spyr igen
jaja.

Så torkar jag käften och går in på maxim
ör en sekund så känner jag mig fin
Då bjussar Zacke på ett glas vin
å Jim tutar omkring med ett kilo heroin.

Jag spyr igen, jag spyr igen
Jag spyr igen, jag spyr igen
Okey jaja

Utanför står fimpen å lyssnar på Crass
då går jag in på ställets dass
Där står nåra grabbar å röker en pipa brass
å jag känner mig så jävla kass

Jag spyr igen, jag spyr igen
Jag spyr igen, jag spyr igen
ååhaaa okey jaja

Då så känner jag mig ganska het
Jag blir förvandlad till en framtidsprofet
flyr ut i rymden i en hemmagjord raket
byggd av myror å en jättemagnet

Jag spyr igen, jag spyr igen
Jag spyr igen, jag spyr igen

Prrr..

You´re crazy Joe Roegan!

Vad man kan hitta mycket när man pluggar...

Skypade loss med en lumparpolare, skickade detta klippet! Tur att man betalat typ 100 spänn å pinade i 3h på bio för å se någon man kunde ha sett nu på 5 sec. Blev förövrigt mordhotat när jag gick på Titanic på bio... Men det är en annan historia som jag kan dra när folk börjar kommentera när dom är här... För jag vet att ni finns å är här, jag har en graf som bevis!

Dom hederliga människorna som gör det möjligt för oss att förgylla erat vardagssurfande på internet med våra fabulösa blogg har temporärt tagit bort funktionen att visa filmer så ni får hålla tillgodo med youtube...

http://www.youtube.com/watch?v=Nby3iSBafCo

// Kapten Blau

En fjärt i universum

Morgonens bästa låtnamn. Minutemen - The roar of the masses could be farts. Bästa låten: Minutemen - storm in my house. Sätter sig värre på hjärnan än R.O.C.K. rock and roll music

Tunagansta in da hoood

Drog på nykterfestande med Lundmark och Sara till Tuna. Kände mig lite avslagen med en påtaglig bakfylla och en liten irritation på det här meet the fockers-tänkandet hos TD. Fan skärp er nu, det är bara att bjuda lite nu.

Känner mig sjukt sugen på att sova så det är väl dags att göra slag i den saken. Sitter och efterfestar på en överbliven chipspåse, ett äpple och Jet - Bring it on back i högtalarna. Grymt skicklig musik för övrigt. Hairy har ju helt fått in mig på den här musikscenen nu. Kul med scener som forfarande utvecklas och inte bara konsumera gammal skåpmat.

C-C-C climb to the top of the mountain but your still alone

/Bänke in tha hood

Kåbbabilder


Det vart lite trångt i baksätet t o m i Armageddon


Tina Turner i kask ;)


Roberts on the road fix


Alex brorsa satt i framsätet och fick utstå mina och roberts fabulösa bakfylleskämt


IKEAs nya nudelpinnar


Kalla fiskbullar och ris som vände sig rätt redigt i magen med bakfyllan och brädåkning i kroppen


en klätterhandskegrejjäkell





On top of it


He va jobbigt


Kåbdalis by day


Jag fick gräva mig in till vår ytterdörr med Robs spade. (Den högra är min dörr)

Kåbdalis by day...

Vaknade imorses av att Elias ringer. En snabb koll på klockan skvallrar om att det är 5 minuter kvar tills jag ska va hemma hos honom, känslan av att det var dags att gå upp var överväldigande... 20 minuter senare bankar jag på Elias dörr och med bilen packad med skidor och min topmorderna skidutrustning i vaxad smärting satt som ett smäck!

Vi åker vidare och plockar upp två till som ska följa med på den lilla roadtrippen. Det snöar och är ca 10 minus! GEDIGET! Packar in alla brädor å ryggor i bilen och ger oss av. Resan dit är inte speciellt dramatiskt men desto längre. 13 mil tog säkert 2-2.5h! Kan nämna att jag gjorde en Rep-On-The-Fly, installerade en högtalare i baksätet medan vi körde! Hell Yeah!

Väl där spännde vi på oss våra åkdon och gav oss upp på "fjället". För att kosta 150 måste jag säga att man fick mycket skidor för pengarna! Massa snö och bra med nerfarter! Kåbdalis-Kick ass! Elias kommer att kasta upp lite bilder så snart han har tid! Åkningnen går utmärkt och vid 1530 sitter vi i värmestugan å småpratar.  Efter en snabb inpackning av grejorna drog vi vidare hemmåt!

Hemvägen däremot var spännande. Elias slockande efter typ 3 mil... Men dom sista 5 milen var rena helvetet, kastvindar, snöstorm, snödrev och en generell sikt på 10 meter. Så sjuuukt påfrestande att köra. Strax innan Luleå står en bil med varningsblinkersern påslagen, en god medborgare med spade, first aid och extra soppa i bagaget stannar för att kolla så det var lugnt! När jag går mot bilen möts jag av en man i bara t-shirt, en beige t-shirt med en stor, mörk, fläck på magen. Det är blod... Hela han är täckt av blod, han berättar att han dammat in i ett rådjur å fick ta ihjäl det sjävl! Allt var dock lugnt så vi rullade vidare. Skönt att va hemma nu i alla fall!

Så nu sitter man här i långkallingarna och njuter av värmen! I kväll stundas en bit mat och plugg!
 
So long suckers!
// Ingemar Stenmark, denna gången utförs!

You´re a snoozing goose

Blev inget halv åtta för dig ;)

Har inte blivit varken trött eller bakis än. Sjukt läckert om det skulle hålla i sig. Har inte sovit många timmar inatt, men jag antar att jag sov djävligt aggressivt de timmar som blev sovda så att säga. Herrejävlar vad alla mina grejer försvinner. Har inte helt tappat bort något på nästan 10 år så de kommer ju bli upphittade snart men frågan är bara vart sjutton de gömmer sig?

Skynda på nu Rob, benen är toksugna på att få pumpa lite puder. Det öser ner snö och tempen ligger på -15. Göööött

What the f**k..

Sitter här med ådrorna fulla av det brinnande blodet! Ser med ågren på morgondagens eskapader... Cleo var som vanligt men kvällens hunger är stillat för tillfället! Skönt att komma ut å dansa loss lite, dock hade det varit sjukt roligt med mer kända ansikten!

Drog ett fett MAX mål innan hemfärden, så sjukt mätt nu! Det är på tiden om man säger så! Kvällen har dock varit grymm!

Nu ska jag fatal sova tills klockan blir halv 8 då är det frulle å påklädning för skidåkning...

// Killen som dansade som ett svin...

Wolf like me

Full och förvirrad med köttfärs i magen och longboard under fötterna. Ibland är det bara att göra det som måste göras. Släng er i väggen. Anthrax version på Pipeline är en ångvält som skövlar glädjedödare på förfesten.

Med Roberts Gold Strike och en helvetisk massa billig finskimporterad ouzo lägger sig djävulen till ro för en morgondag i Kåbdalis. Haha Rob, fan vad trökigt det kommer va för dig att köra med dagens bravader i minnet ;) / Bänke is over and out

***

Norrlänningarna är tamesig fan underbara med namn. Kolla det här bara : "

Sarkasvaara utanför Koskullskulle" couscouskulle, here we come fan


http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=51258

Smittande skratt




Dagens musiktips för oss som inte laddar ner längre.

http://www.sr.se/cgi-bin/P3/kanalarkiv.asp?ProgramId=2663&NrOfDaysInArchive=7
lyssna på Stone Sours spelning. Jag är förvånad och imponerad. Slipknot har inte kommit med något vettigt och här kommer Stone Sour och röjjer fötterna av vem som helst, mäktigt!


Fan ta det här gullutseendet, kan inte gå och fjolla längre. Nu får vi styra upp det här Rob, du får en till middag ;)

L for Love baby....

Asså ormen gör ju ett nerköp! "After this the snake don't have to eat for a whole year..."
Tänk om han blir sugen på kotlett dagen efter då...  Fast det är ju rätt ekonomiskt!

Min dag har börjat med lekar på längdskidor i -25oC. Men det var rätt lugnt! Riktigt rolig lektion faktiskt, men jag är inte såååå het på längdskidor har jag kommit fram till. Alla undrade varför jag låg ner så mycket, jag det tror jag det när man åkt längd 1 gång de senaste 10 åren... Medan dom då hade det årligen genom hela sin skolgång...

// Ingemar Stenmark, fast slättförs...

There´s always a bigger one

http://www.filecabi.net/video/phyyear18.html

Vårt matfrossande får en annan dimension med den här videon

Galna Lulebor som köper saker ur folks bagage...

Fick mina turskidor idag... WHOHOOOO!!! Så jag stod nere vid bussgodscentralen med två par längdskidor och ett par turskidor i bagaget, då glider "Allan" fram:

-Öhhh, du säljer inte skidorna elle?!?!
-Njae jag använder faktiskt alla par....
- Aha skit också, behöver ett par lagg  men vill fan inte köpa nya!
- *Garvar* Jo det är ju därför som alla par här inne, inte är från igår!
- *Garvar* Aja tack ändå!

Asså, ge mig det eller! Killen är ju hur grymm som hellst! Tjacka längdskidor ur någons bagage! Det sker nog bara i Norrland!

Micron blev ju hur grymme som hellst! Sjuuuuukt imponerad!

Gjorde ett klipp idag! Fyndade ett par innegympaskor på 70% rea! kostade 1200.-, jag gav 360 spänn! ME LIKE!!! Satan vad jag ska springa nu!



Sverigedemokraterna var det som slog ett slag för fascismen! Ganska roligt med tanke på diskussionen om att välja sina fajter som politiskt engagerad som vi hade igår!

// Rob Sr.

Ursäkter för att slippa plugga matten

Micro

Lade ner alldess för mycket tid på den här mikron, men sjukt läcker är den iaf. Skulle göra sig bra på fritidsgården.

/Djäfvul

Vad var det för jävlar som gjorde reklam på våran blogg Rob?

Turn those clapping hands into angry balled fists....

Idag hade vi en reklamlänk på vår eminenta blogg till en sida med högerextrema åsikter....

//  Ron Burgundy

Klägg i ryggsäcken och Claudius i konspiration med ryska maffian

Vaknade upp imorse och skulle grabba tag i ryggsäcken och packa dagens vettigheter. Gårdagens inköpta yoghurt som stått som frukost igår hade dock inte riktigt gillat att jag trampade på ryggsäcken i ett trött försök att städa upp lite på rummet. Det var alldess för jobbigt att fixa ryggan just då så jag slängde på mig remväskan, hinkade i lite ny yoghurt, funderade på att fixa en kopp kaffe men insåg att det skulle få mig sittande i en skön morgonkänsla vid köksbordet alldess för länge.

Drog mig iväg till LTU, nöjd över att vara här i åtminstonde någorlunda skaplig tid. Claudius låg nere som vanligt när jag ska modellera. Sa ett " I have come here to chew bubblegum and kick ass. And I'm all out of bubblegum" tyst för mig själv med sammanbitna käkar för att skrämma våran lata server. Den lät sig inte skärmmas och det var bara att börja om på den fina mikron jag knappat på. 

...formaldehyde-face!

*** Senare samma dag

Alla som tänkt använda LTUs datorer. Ligg kvar under täcket och ta en ledig dag, det här är verkligen löjligt, det tar fem minuter att spara ett jäkla arbete.

Åsså Stina oxå....

....som har en egen blogg!

Lika barn äta bäst...

Jaha, då sitter man här efter en hård dag i 245:an med en semeltårta i en stekpanna för att kunna få den åtråvärda hetväggen!




*10 minuter senare*

Nu har vi svullat i oss en hel semeltårta och inväntar att våran operatårta ska tina, sen ska nog den gå ned med!!! Ryktena i lägenheten går att det blir köttfärsås till efterrätt!!!

Dagens aktivitet för Rob har varit att slappa å fixa på stan. För Elias har det varit plugg hela dan. Sen kl 1400 bar det iväg med pompa å ståt till Boden, staden i allas hjärta! Boden, till allas häpnad, bjöd inte på så mycket spännande... Inget alls om jag ska va helt ärlig. Men vägen dit och hem var desto mer trevlig nu när stereon lever och frodas i bilen!




För tillfället ligger Elias utslagen mitt i peaken på sin shu.. schu... sugar rash.... sugar rush! på min säng och jag inväntar te-vattnet...



Summan av kardemumman: En gyllene dag i den onödigt födan och menlösa aktivitetens tecken, helt i linje med våra personligheter...




Klubbad säl ligger längst

Vaknade upp imorse och kände inte alls att det var någon bra grej. Sprang runt och städade halva natten igår i nåt sjukt jäkla ryck. Känner mig rätt mycket som i söndags efter R-festen. En sliten pirat på väg mot vettigare rövartåg. Kör på en redig dag på universitetet idag sen är det till att dra till Boden och kolla läget.

193419-2

/Feta ko

Du Robert, det här med namnet är ju jävligt genomtänkt faktiskt. VI grejar musik, ska bara hacka lite sidor inknackade av stackars ovetande tonårsflickor med läppglans på keyboarden.  Haha Mae Å Min Kaedett är det givna valet här!

Sjukt ont om frukost på fritidsgården idag, fucking shit alltså. Ett järnrör och en lämplig butik att råna!

Tillägg: Är pirater överlag mer gay än andra?

Tvetydighetens fader....

Satt precis och reflekterade över namnet på våran blog(g), det är ju vi/jag som är den största sell-outen... Minns du diskussionen om att jag skulle va anti å inte skaffa nån blogg för att alla andra har en? Fucking shit asså!

Ska nu även sätta mitt hat i print. Efter flera sena nätter i rad förklarar mitt avsky till hemsidor med automatisk musik... Jag vill inte höra "La Ketchup Song" kl 0200 när jag inte har en tanke på vilken volym jag har på stereon! Hatar sådant egoistiskt beteende....Note to self: Skaffa ofrivillig musik till bloggen!

Exempel på bra hemside musik:
  • Som tidigare nämnt, La Ketchup Song
  • Mae Å Min Kaedett
  • Dj Food- Mr. Quickie Cuts The Cheese
  • ALLT med Anton Maiden
// R to the O

P.s. Kudos till Rasmus som antagligen är grundaren till "LKSFC" (La Ketchup Song Fan Club) D.s.

Storstilade datorsnillen gör sitt intåg

Vi var precis igång och skulle fixa århundradets design när vi såg den här punch linen i HTML-koden "do not alter these if you don't know what you're doing". Så vi fattade att vi är alldess för slöa för såna avancerade saker och gick tillbaka till det vi gör bäst. Sagt och gjort. På med Randy, ut och sladda med volvon och drömma om snötäckta berg.

The Heroes

The Heroes



Håll i er. Vi är up and running. Spänn fast frugan och förbereder er på årets händelse. Håll i hatten och ta emot bonnlurkar!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!