plipp

Sitter på jobbet. Lite disträ som bara jag lyckas vara. Pratar med Jocke i mobilen och pillar på någonting under bordet och tänker inte så mycket mer på det.

Första passet på egen hand vill man inte göra bort sig, så jag passar på att göra just det. Lilla grejer jag pillade på var överfallslarmet. BC ringer upp och frågar hur jag mår "eh, bra tack, allt är lugnt", sen är dom lite sura och säger att 326:an ska komma förbi. Nina-Mari med finlandssvensk brytning förklarar att hon ska försöka nollställa. Al kommer också dit efter ett tag och börjar rota runt i receptionen. Till slut går jag ut på min vanliga rond och teknikerna kommer dit och styr upp läget.

Jag älskar att göra markeringar i historien ;)

Ugh

Jo visst fasen har du rätt Robert att det var fånigt det där med att vara tränad för att döda, det har ingenting med saken att göra. Men det är mitt sätt att visa en skillnad mellan mig och dom. Egentligen är ju själva våldet det mest naturliga som finns, kanske i synnerhet hos oss hannar som vill visa oss starkast i flocken. Det är ändå någonstans så att det är år 2007 e.kr. och inte 10000 f.kr.

Man är inte helt rationell och politiskt korrekt när man är pressad men det är fan på tiden att mänsklighetens bottenskrap häller sågspånet ur huvudet.

***

Nu har jag skaffat fram vittnen och folk som kan peka ut vilka det var igår. Har haft ett långt samtal med Kristina också så det börjar känns bra igen. Frågade om stöd och fick det, det är precis så det ska vara.

Vad i helvete

Nu börjar det här bli jävligt sjukt. I förrgår var jag, P och J hos A i Tumba. När vi är på väg ner till nattbussen stoppar tre killar oss. Alla skriker på och frågar om någon av oss sa något och försökte tjafsa (börjar nästan bli skrattretande vilken dålig fantasi folk har). Hur som helst.. Två av dom började gå på oss, men med änglavakt stoppade den tredje killen dom från att gå på. Vi förklarade att vi inte sagt något, att vi bara var på väg hem. Killen köpte det och såg till att vi blev förbisläppta. Att ta bussen kände inte alls like hett längre. Snabbt pallrade vi oss iväg till Willys och morsan kom och hämtade oss.

Så igår gick jag, J och N ner till videobutiken för att köpa lite godis som vi kunde ha när vi skulle spela innebandy på bakgården (det finns inte så mycket att göra i Salem så man får göra vad man kan). När vi kommer ut står som vanligt ett gäng 18-19 åringar där och hänger. En av dom frågar om vi är bögar.

- Nej, det är vi inte. Något speciellt ni tänkte på. (Har helt slutat bli provocerad av sånt här numera)

- Ni har tighta byxor, ni ser ut som bögar.

- Nej, vi är inte bögar, vi tar på oss vad vi tycker om bara.

Sen blev två av dom provocerade av någonting, den tredje var fortfarande lugn och höll tillbaka dom andra. Vi började gå iväg. Hemåt.

Efter ett tag springer dom ikapp och det blev fullt slagsmål med hockeyklubbor och sparkar. Vad i helvete? När ska man få utdelning för att vara sjysst och tollerant.

Ringde polisen efter vi lyckats fly in till J. Klockan var fem över tio. Två över ett kommer dom och tar upp anmälan. Vad fan ska man behöva göra för att vara säker? Skaffa en hund som försvarar en.

Jag är tränad för att slåss. Men jag är inte sån, jag har spärrar och det är jag glad för. Men snart kommer jag få börja rucka på dom om det ska fortsätta så här.

För ett år sen hade jag aldrig vart i ett slagsmål, nu är jag inne på mitt femte eller nåt.

Go fuck yourself San Diego

Mina föräldrar är inte syskon

Det var någon slags baldning av hippiekärlek och "vilse i min trädgård" idag när jag sprang runt hos morsan och käkade bär från alla buskar. Sommar är förbaskat trevligt ¨måste man nog ändå erkänna.

Hade en störd grej på jobbet igår. Åkte dit för att hämta ut min uniform så jag kan börja jobba på torsdag. Kommer dit försent med blod i kranen. Thomas muttrar över att jag kommer sent, när han lugnat sig slänger han ur sig århundradets mest dräpande kommentar. Jag förstod inte riktigt vad han sagt, eller snarare tänkte han måste ha sagt något helt annat, tills efteråt när jag insåg att han faktiskt sa det.

Thomas - Blöder du ofta näsblod?
Jag - Jaa, det är kassa gener vet du
Thomas - Jaha, jag har lite mer tur, mina föräldrar är inte syskon

Killen är mina nya idol numera. Hinner inte skriva så mycket mer, det vankas kyckling hos Hairy.


Nästan pinsamt...

Kort summering:

  • Fyllde år i Onsdags (weyyyy)
  • Cissi och Linda har varit på besök
  • Vi har festat
  • Vi har båtat
  • Vi har njutit utav 3 veckors konstant regn
  • Har tillverkat två halvfärdiga longboardar, en downhill till mig och en crusier med glasfiber til Filip
  • Samt tillverkat 20 liter vitt vin som har en fruktansvärt stark och pikant doft av sprit

Jag kommer inte skriva så mycket mer än såhär för det är sommar och då ska man inte sitta vid en dator...


SLUTA LÄSA OCH GÅ UT OCH NJUT AV SOMMAREN (läs "åk longboard")...
//Kebab