Junk i garderoben

Hittade lite blandat junk när jag rensade ut lägenheten. Vill ni ha eller köpa någonting så är det bara att säga till. Det är storstädningsbantning på gång.

Nintendo DS
2 par Salomon aggressive inlines
En hemskt liten radiostyrd bil som är rätt hopplös att köra
Akvarellfärger
CD walkman

image125

Dagens kreativa

Syendet kickades igång efter söndagens syjunta och nu har jag lekt en timme på morgonen och fått till det här exemptionellt läckra datorcaset av en av brorsans gamla t-shirtar (det är målarfärg på insidan av locket ;) ). Vem behöver inte ett datorcase som ser ut som en sjömansklostym??

Mobilfodralet blev till igår av ett par kasserade manchesterbyxor som också fått stå som lagningsmaterial åt två andra byxor. Niiice
image123

Fick SMS från blodbussen idag också. Tänkte att - ja, men varför inte. Så med lite nervositet i kroppen hoppade jag på tåget till Älvsjö och gick in i bussen utanför mitt gamla jobb vid Ericsson. Fyllde i papprena och kände mig som coola killen med stålmannenblod i ådrorna. Det tyckte inte sköterskan att jag hade. Man ska leva rent och snällt som blodgivare. Ny sexpartner under de senaste tre månaderna gick inte igenom fastän jag vart och kollat mig efter det. Kan förstås kanske, men ändå en intressant insikt i hur olika delar av samhället kan uppfatta ens leverne på olika sätt.

Gick in på Ericsson och hämtade min hood som blivit kvar där sen senaste arbetspasset jag gjorde i receptionen. Nu sitter jag med den på mig och förstår inte hur jag kunnat leva utan den. Sweet.

image124

Musik för din kravall och puder i ditt ännu ovetande underställ

Gjorde en etta igår och svängde om alla planer inför Chamonix. Det blir lite mer äventyr nu men sjukt mycket bättre koncept på det stora hela. Gick jag inte sysslolös tidigare så gör jag det garanterat inte nu heller. Fixa försäkring. Flytta ur lägenheten. Boka upp boende i Cham. Fixa bilkollektiv till Cham. Packa 5 månaders packning i en veckopackning. Ta in skulder från tio personer på olika delar av det här avlånga landet. Klippa håret, fila naglarna och klaga på att vecko revyn inte är lika bra som förr. Pam pam, det kommer en stor skön snöboll av lycka mot er nu så se upp så ni inte går upp er i känslan och fastnar i lyckoruset. Jantelagen har fått sig en utmanare och jag är riddaren med vässad lans som sticker hål på gamla konservativa ideer om martyrskap och skammens brödraskap. Aiight. Dräparn lyssnar på MBMA idag och gillar livet för att det går i 120 mot rätt destination.

image122

Lyckans-sko...

Har stått nere på jobbet i mitt anletessvett för att tillverka ett pris till den enimenta bowlingen... Jag har offrat mycket för att kunna tilverka detta priset!

Lycklig äro endast vinnaren...

image121

Nu är det fan allvar!

// Butch

In Bollywood we trust


Jakten på sockertoppen...

Nu sitter man här än en gång strax efter 01.00 och kan inte sova, måste nog skaffa nått vettigt mot detta problem, har rekord på 5h de senaste 3-4 veckorna.... Börjar tära lite på kroppen.

Men detta är bara bråkdelen så irriterande som dessa j*vla hemsidor med musik på, blir helt vansinnig på denna skiten! Här sitter man och natt-surfar och så kommer man in på en sån där förbannad sida och man har glömt förstärkaren på. Man väcker ju hela grannskapet. Och i nio fall av tio är det skit, ren skit. Inte ens en vettig låt utan bara nån "fräck" ljudeffekt som bara är irriterande och blippar å låter inte fyller någon funktion. Kan man inte få valet innan man går in på sidan, "Denna sida innehåller musik och ljudeffekter." sen altrenativet "Ok" eller "Ljudlöst"... Hur svårt ska det va?

Ja ä int bitter....
// Rob

Traktorbil och nya vindar...

Äntligen är livet på rätt köl. Rickard for för en vecka sedan ungefär. Dagarna var sjukt mäktiga, vi hann med lite longboard, en tripp till boden och Nordpoolen och en sjuk roadtrip till Kvikkjokk.  Vädret var sjukt bra å allt klaffade bara!

image113

image114

image115

image116

image117

Jag och brorsan skulle fira grynkorvensdag då... Rick hade med sig korv från södern och jag ställde mig för att tillreda frestelsen, ett recept surfades snabbt fram och jag ställde mig frågande om man skulle flå korven då den täcktes av ett riktigt tjockt plastskinn med etikett på, Rick hävdade då med säker stämma att "Korven skall flås och kokas" lite skeptisk men övertygad om att storebror vet bäst, följde jag rådet och kastade i korven. Efter ett tag märkte jag att korven krympte, och den krympte FORT! Eller vi kan säga att korven krympte i samma hastighet som kokvattnet blev grummligt. Tur på att det var fin-kött i korven:

image118

Men som sagt, inte ens min okräsna mage ansåg att detta var en måltid som inte skulle ratas.

image119


image120

Hahhahahah, fyyyy faaaan, sjukt vidrigt! Jag och bror låg på golvet och grät av skratt. Just vid detta tillfälle kommer hon som ska ta över min lägenhet efter jul på besök! Vi från slätta är en speciell art.

Tentaveckan är över och tre tentor är avklarade och 6 dagars ledighet väntar med besök av Fles! Sjukt kul!

Skall avsluta kvällensinlägg med att berätta att jag sökt jobb på Kebnekaises och Abiskos fjällstation, vore så sjukt kul om jag fick det jobbet!
// Butch, partner i bowlinglaget "I kill animals with my bear-hands"