Tentor on the way

Om tio minuter skriver jag mina två sista tentor för terminen. Nu är allting galet nära. Måste städa och packa och sen blir det till att minska antalet upplärda hjärnceller imorgon.

Everything that is cool is expensive, except for me...

Efter en helt sjukt gedigen reparation av Armageddon med bland annat ett trasigt paraply och två ölburkar gick skiten igenom besiktingen... Helt fantastiskt! Nu firas det med äpplepaj!

// Skrot-Nisse

Gratis piroger och 12 laxar...

Oj, vilka grejjer som händer i mitt liv! Fick lönen och CSN:et i Fredags, och lite otippat hade någon satt in 12 000.- åt mig och kallat det reseförskott. Ringde mor och frågade om hon satt in pengar åt mig och att det blivit fel men hon var helt ovetande. Ringde då till banken för att se vem som betalat ut pengarna, dom hade inte heller nån aning om vem som betalat ut det... Score tänke jag och planerade att köpa en ny digitalkamera på fredag om ingen ringt och sagt att pengarna var deras. Det är ju skönt att när väl någon sätter in pengar fel att dom inte blygar dit någon hundring utan smäller in en rejäl summa!

Vaknade imorses och packade mig till jobbet när jag kom på att jag glömt att koka matlåda, jaja tänkte jag, det brukar lösa sig! Kommer till jobber och det första jag får förklarat för mig är att det finns kycklingspett, piroger och pastasallad i kylen som blitt över sen något jippo! SCORE!

Dagen fortskred sedan med att jag saboterade en massa saker för teknikern och så gjorde jag små ledtrådar på rim så att hon hade något att göra hela tiden. Fick dock tillbaka en likadan ledtråd efter lunch, men skillnaden var att ledtrådarna som hon gav mig ledde till en bit Prinsesstårta... S-C-O-R-E! Jobbet fick dock ett traumatiskt slut, jag fick reda på att det var teknikenshus som betalat ut dom 12 000.-... Så imorgon ska jag förhandla med den löneansvarige... För att dom ska få tillbaka pengarna så ska jag antingen ha kameran eller att jag får resan till Washington som pengarna skulle gått till... Jag backar inte en meter!

Så nu sitter jag svettig och go efter ett longboardpass med Elias och lite plugg-gott i form av en klase bananer, annanasjuice och nyponsoppa! Dags att gräva ner sig i den härliga människokroppen!
// R

Irländska småpojkar tolkar klockrent i Herbies arkiv



Jag blir så sjukt imponerad och varm i själen när jag ser sånt här!

Giljotin inspirerad askkopp, eller vem har råd med en 50" Plasma TV men sitter med en 17" CRT skärm?

Nu har det gått för långt, jag har så dåligt samvete för att jag inte förgyllt eran vardag på länge, men som Elias sa så är det nog han som borde ha dåligt samvete för att han inte gör nått vettigt...

Mycket har hänt och mycket händer i livet just nu, våren är här och den firades ute i Strömsund med bad och bastu och en sinnes massa ved! Trevligt som tusan!

Har varit i Hortlax och Hemmingsmark på roadtrip med några klassisar, helt sjukt roligt, Pite-Robban åkte runt med oss och gav oss alla underground historier från Hortlax... Garvade så jag grät! Får ni möjligheten att dra till Hortlax eller Hemmings... DON´T!!!!

Omtentan gick super kirrade ett VG på den och vintertentan kom igår med ett stabilt G! Nu är det bara anatomin kvar, och det är det som min vardag går till nu för tiden.

Som sagt så verkar det som att våren har lyckats att sträva sig även upp till våra breddgrader, synd på att det känns som en månad försent... Men nu är det skönt att den äntligen är här. Det har blivit mycket longboard det sista och jag och Elias jobbar med att sätta ett datum för LUL´s första happening. Vi vill hitta lite mer folk att åka bräda och dricka bärs med... Datum kommer!

Fick presenter från mina morföräldrar idag, ett par löpar dojjor och en stor vandrings rygga... Fy vad jag är glad, skorna är nog gjutna efter mina fötter! Kan inte vänta på att få dra en test mil i dem! Whoooooo...

Det börjar lida mot skolslut nu oxå, bara 8 dagar kvar all stå ut sen bär det mot södern och värmen!

Jag lovar att bättra mig med inläggen från nu tills nästa gång får ni njuta av lite bilder från det senaste...









// Råbburt


Dagens kreativ - återkomsten

image98

image99

image100

Dagens kreativa

image97

Hade lite tid över innan genomgången inför redovisningen med Oskar så jag kunde inte låta bli att vidareutveckla LUL-loggan lite. Tycker det är något på gång iaf. Rendrerade bara hidden lines nu, men det är ett utkast iaf Rob.

/Kurt i kyldisken

Navelludd och demokrati i skolan

Sitter på universitetet och försöker plugga men har inte riktigt koll på vad det är jag ska lära mig. Som alltid när man tappar fokus finns det tusen andra saker som är roligare att göra. Idag blev det min mapp på Claudius. Hittade en gammal text jag skrev i första arenakursen. Den är torrt skriven och inhåller en del ljug, men tanken är god.



Demokrati i skolan - vilka stenar ska bygga morgondagens samhälle?



Vi lever i ett samhälle där stor vikt läggs vid varje enskild invånares deltagande i samhället och eget omdöme. Med så många olika vägar att gå är absolut ärlighet extremt viktigt, i synnerhet från de som lär ut kunskapen om hur man använder sitt inflytande på omvärlden. Den platsen är skolan, i synnerhet grund- och gymnasieskolan.


 

"Eleverna skall ha inflytande över hur deras utbildning utformas. Omfattningen och utformningen av elevernas inflytande skall anpassas efter deras ålder och mognad." (4 kap 2§ Skollagen (1985:1100))


 

Unga människor är av förståeliga skäl i allmänhet mer sökande i livet och utmanar sin äldre generation i en helt annan utsträckning än vuxna gör. Många med mig har upplevt att svenska skolans system för att möta detta har varit ett kolossalt propagerande för absolut demokrati. Som ung och nyfiken får man höra att man har inflytande i allt, bara man höjer sin röst och formar sina ord korrekt.


 

Mina erfarenheter av hur det här slutar är nog ganska typisk. Med en brinnande entusiasm gick jag i äldre tonåren genom ett nyligen uppstartat råd för skolgårdens utformning med ett förslag om hur skolgården skulle kunna anpassas för att bli mer attraktiv för de som nyttjade den. Rektorn skickade givetvis tillbaka förslaget till samma instans som jag gått till efter att ha tagit del av det. Pengarna räckte inte till sådana ombyggnader hette det.


 

Faktum är att det förmodligen inte fanns några pengar, vår kommun hade just gjort ombyggnader i en av Stockholms dyraste skolrestaureringar samma år. Vi hade fått veta att om vi bara tyckte något väldigt starkt tillsammans - de andra i rådet ha ju instämt i mitt förslag - skulle allt vara möjligt att påverka. I nästan en vecka trodde vi att vi var med och bestämde som tjänstemän på högsta instans.


 

Ser man på detta med klara ögon inser man ju snabbt att vi saknade kunskap och kompetens för att genomföra sådana här beslut. Då var det också mycket oklokt av skolan att ge sken av att vi hade ett sådant inflytande. Vi stod med byxorna i knävecken och insåg istället att det var lika bra att ge upp alltihop och ansluta sig till den kollektiva, cyniska, tonårsrevolten.


 

Tillsammans med rektorn på min gamla gymnasieskola diskuterade jag en gång fram en något diffus plan för hur man kan sköta demokratin på ett mer ärligt sätt. Det blev inga stora förändringar men ändå en betydande attitydförändring. Elevrådet som tidigare matats med tron om att de var allsmäktiga, fick nu istället problem av rektorn att ta ställning i. De fick nu också på förhand veta ekonomiska och allmänna förutsättningar. Eleverna hade inflytande på riktigt och rektorn blev avlastad.


 

Svenskar har i allmänhet en väldig vilja att se Sverige som världens vackraste demokrati, men om besluten som vi är med och fattar inte efterföljas ger vi nog snart inte mycket frö den demokratin.


 

Att definiera är inte helt lätt, det ligger i betraktarens sinne att avgöra. Här använder jag demokratin i sin grundform, ett folkstyre med rimligt mycket inflytande för invånarna.


 

Vi lovar barnen allt inflytande i världen och då måste vi vara väldigt noga med att efterfölja vad som bestämts. Den här generationen växer nämligen upp och har de inte fått ett förtroende för demokratin i sin uppväxt kommer de inte få det förtroendet senare heller.


I LPO 94 kan man läsa följande "Skolan har en viktig uppgift när det gäller att förmedla och hos eleverna förankra de grundläggande värden som vårt samhällsliv vilar på." Skolan ska alltså visa för de unga hur ett demokratiskt system fungerar och hur människan fungerar i det.


A new way to say hooraaaaaay

Soligt ute idag. Sitter i ett grupprum på universitetet och gör det sista på ARP101-redovisningen. Fick ett kort men välbehövligt åk med longboarden på vägen till skolan. Var faktiskt här riktigt tidigt imorse, sådär tidigt så man får vänta på att de ska öppna biblioteket. Det är lite som när jag bodde i Vårsta och jobbade på dagiset i Rissne och man tog första knegarbussen på morgonen med alla byggarbetarna.


Vars ska vi far?

Satt i skolan igår och pluggade till Stress-tentan. Läste kapitlet om könsskillnader och började klura lite. Det finns mycket grundläggande skillnader i manliga och kvinnliga hjärnan. Det här utvecklas framförallt under fostertiden. Mannen får utsöndring av testosteron från testiklarna som driver utvecklingen av hans hjärna till att få en manlig karaktär. Det är tydligen inte riktigt klart än hur det går till med kvinnliga hjärnan, men det lutar åt att det är hormoner som styr även här. Frågan är då, ska vi se till skillnaderna och utveckla samhället utifrån dom eller ska vi försöka anpassa oss och göra ett könsneutralt samhälle?

 

Klurade på en annan sak också, om man nu ska göra ett sånt här könsneutralt samhälle borde man kanske uteslutande ha ledare med Turners syndrom. Det är tjejer som saknar en X-kromosom och därför saknar könsidentifikation.

 

En till intressant sak, man brukade behandla blivande mammor med hotande tidigt missfall med manligt könshormon. Man slutade rätt snabbt med det här eftersom flickorna som föddes blev bråkiga och jobbiga, vad säger det här om oss män?

image96

The even more tragiska rampljuset :P

http://cleo.yournetalbum.com/default.asp?image_name=513200730194.jpg&image_id=182647&folder_id=12649&page=main

Sun sun sun here we come fan

Nu är det tamigjsutton försommar här uppe. Sjukt bra, stod och kollade ut genom fönstret hela dagen idag när vi hade projektmöte. mmmmmmmmmmmm sweet

image95

Kom mig för att sticka ut och springa idag. Hann komma borta en bit i skogen bakom porsöberget. Körde lite bakträning i en lerig backe och hoppade mellan grenar och stenar på kalhygget. Sen tyckte inte kroppen att det var lönt längre och näsblod gjorde sig påmint. Traskade hem och firade den ena Erik:en som har namnsdag idag, hann ringa Charmtrollet och gratta honom innan det också. Vi käkade kanel och äpplelängd och pratade väder och vind. Just när jag satt och tänkte på att det var lite lumpenkänsla av att springa runt i skogen och hålla låga ställningar ringde Söderman. Alltid trevligt med gammalt groll som förgyller dagen.

/Treb

Juste! Såg ju världshistoriens bästa uppfinning idag. En studsmatta fastskruvad på 80-tals ELAN-lagg.

Nördig prosa om en död snubbe

Lyckades sumpa ett förtroende igår, men det känns rätt meningslöst att dividera om här så dagens inlägg får handla om en musikupptäckt istället.

Hade en period förrut när jag var helt såld på Weezers "Buddy Holly". Rockabilly brukar jag ha ett litet hum om i alla fall, men den här killen hade jag missat helt. Tänkte mest att det handlade om någon gammal filmstjärna fortsatte med bestatthet av någon annan låt. Så nu efter eftermiddagskaffet på balkongen började jag lyssna på Don Mcleans "American Pie". Fastnade direkt och var tvungen att sitta och klura på texten. Gick in på Allmusic.com som en riktig namedroppernörd alltid gör vid såna här tillfällen. Läste att texten handlar om Buddy Holly och klurade på vem fasen den här snubben egentligen är och vad han gör som ett svart hål i mina nördiga kunskaper? Kollade igenom mp3listan och märkte att jag hade lite låtar. Fortsatte läsa olika artiklar och killen är ju helt jäkla genial. Om inte annat är ju de där bågarna tillsammans med hans "Peggy Sue" en klockren kombination för en nörd som vill ta sig in i kvinnojagarnas simpla släkte på 50-talet.
image93

Har suttit i en och en halv timme idag också och ritat ett gränssnitt i photoshop. Det är alltid lite störande när man suttit och ritat och grejat så där länge och ser ett så enkelt resultat, klart blev det iaf så det ska fan firas med en karelsk pirog!




Sommar. Idag har vi grym sommarkänsla förresten. Solen har tittat fram ett tag och när jag satt och tog eftermiddagskaffet på balkongen och pratade med Mynge i telefon var det 10 grader i skuggan och 15 i solen. Det ni! Rena tropikerna ska jag säga ;)

Inte ens en spik i foten

Sjukt bra dag.

Var i skolan pass1 och satt och dividerade med min projektgrupp i MMS hur vi skulle slutföra projektet. Kom hem, helt död eftersom natten varit lite för kort. Käkade en halv omellet som låg kvar sen morgonen i en matlåda. Dog på sängen, men innan dess hade jag i någon slags självdiciplinhandling dragit på mig träningskläderna. Vaknade efter någon halvtimme och tänkte att vad fasen har man dom ändå på sig är det lika bra att göra slag i saken. Drog på reservpjucken eftersom de riktiga står leriga hos Rob, sprang iväg till Björx och letade upp lite skogsdungar att springa i.

Hade Mano Negra Illegal-skivan i mp3:n så nu finns en stark misstanke om att folk undrade vem i helvete det var som hoppade mellan grästuvor i salsatakt borta på Björkskatan. Sjukt kul var det hur som helst.

Nu är det Tv on the radio, en dusch och sen lite plugg.

Slagen Lily är plagierande Lily

Fortsätter läsa på DN. En liten notis om Kate Moss och Lily Allen snor min uppmärksamhet.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2374&a=649019
"Ett gäng äldre tjejer förstökte klå upp henne eftersom en av dem trodde att Allen låg med hennes pojkvän."

Vad är egentligen den här grejen med att klå upp den ens partner är otrogen med? Själv skulle jag slänga ut partnern och strunta i vem det var hon vart med. Eller iofs, hade jag en tjej som var otrogen med Lily Allen skulle jag kanske sno en autograf först.

image92

Det där citet på sidan känns väl rätt hämtat från Pink för övrigt?

New kids on the block

Sitter i skolan och har inte den blekaste om vart min projektgrupp blivit av. Tänkte att det kunde vara lika gott att allmänbilda sig under tiden så nu scannas DN.se. Fredrik Strage har skrivit om Björks nya skiva. Två konstateranden kan man göra av artikeln. Det låter sjukligt intressant, måste äga den här skivan innan sommarn är slut.

Det andra konstaterandet är att han använder ordet "nollnolltalet". Funderade en del på det här innan millenieskiftet kommer jag ihåg, men nollnolltalet låter väl rätt dumt?

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2198&a=648046

""The dull flame of desire", en duett med Antony Hegarty från Antony and the Johnsons. Hans magnetiskt varma röst slingrar sig runt Björks kyligare stämma. De sjunger en dikt av den ryske poeten Fjodor Tiuttjev, om och om igen, medan ett envetet trummande reser sig i bakgrunden. Låten varar i sju minuter men är så innerlig att den känns kortare än ett andetag."

Läser man sånt där vill man börja skapa texter igen.


Adobe Premiere-missbruk

Har blivit lite beroende av att redigare filmer på sistonde. Förrut har ju folk fått smaka på mina fotosamlingar i lite väl stora mängder, men nu har det alltså spridit sig även till små¨meningslösa filmer. Började klippa i materialet från Barcelona men insåg att det här var lite r-rated :p

image91

Gulliga gubbar och plaskblött väder

image89

http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=59564&cat=1&pageIndex=0&arkiv=False

Det är inte lätt att vara norrlänning ibland. Kollade väderutsikterna närmaste dagarna:

image90

En film om träet

Nu har jag också gjort en del till filmen om träet från lite gammalt material som låg kvar på min dator. En film om träet - Konspirationen :


Soul carving

Redigerade lite filmsnuttar imorse som jag och Rob filmade på vägen till Linda för några dagar sen. Det blev en väldigt snabb redigering så slutet är lite kasst och kameran skakar rätt duktigt ibland, men en film blev det iaf. Håll till godo :



Varma öl och kalla element

Nånting är fel, jag springer fort. Timbuktu sjunger om helt andra saker men det träffar mig som en jaktpil i broccoli. På tal om broccoli, djupfryst broccoligratäng är ovärdig mat, trodde aldrig jag skulle säga det men mina euroshopper pommes höjer faktiskt smaken på den. Nu snackar vi mat för 7:-/kg, jag ska göra mat på riktiga råvaror när kulorna rullar in igen.

weewoo cat poo

Har vart några tunga dagar med lite sömn och mycket klurande. Efter en omtentaperiod med noll att göra var det riktigt sjysst att komma tillbaka till skolan och jobba med lite projekt och lära känna folket i kurserna jag läser. Satt med några r:are och börjar nästan känna mig lite sugen på att fortsätta läsa till civ. i teknisk design. Bara man betar sig igenom utbildningen så kan man ju greja guldjobbet sen. Vilket man inte kan säga om jobbet som väntar hemma i fjollträsk, men helvete vad skönt det ska bli med lite deg i plånkan!

Sitter och lyssnar på Radiohead nu för att en gång för alla lyssna in mig på dom. Övervägar att lägga ner det projektet nu dock, lyssna på Pablo Honey när man är depp för att ett regnväder ligger mellan mig och torr asfallt är ingen bra idé. The roots "The Seed (2.0)" är mycket mer passande och nu börjar suget kicka igång igen. Det är delikat sommar på ingång, men det är nog på håret att den ens hinner snudda Luleå innan jag och Rob tar Armageddon mot Stockholm.

PS. Träet del 2 ligger ute på Youtube nu, checka

Nattuggla

Satt uppe om MSNade halva natten och fick inte många timmar sömn innan jag skulle upp strax efter sju och ta mig iväg till skolan. ARD107-gruppen bestående av mig, oskar och erik drog iväg till en av Eriks kompisar på Aurorum och besökte deras företag. Det var en hemtrevlig liten firma på 8 pers som gjorde något med javabaserade 3D-applikationer. Sen tog vi oss tillbaka till skolan, jag och oskar käkade på Stuk. Hade inte tagit mig iväg och ätit där än så det kändes rätt sjysst. Sen fortsatte arbete och på det en föreläsning om utbrändhet.

Kontentan av den här högst normala dagen är iaf att trotts lite sömn var det en skön dag, allting klaffade och jag blev nästan lite sugen igen på att fortsätta med min utbildning mot civ i Teknisk Design. Tiden får väl utvisa vad jag gör av det där sen.

Too weird to live, and too rare to die

Hur kan man inte älska killen i vitt och svart? Helt jäkla brilljant!


Just for Malin...


Fast i rosa...
// Krull

Se och njut....

Till alla er där ute som var med i Avoriaz -05... Här kommer jordgubb!


Lite mer rosa, lite bättre! Sjukt god!
// Master Rob

Fack....



/ Glasblåsarns Pöjk

Adopt, adapt and improve...

Man är inte bra på street-dans, hur street man än klär sig.... Å hör sen!

// Vanilla Ice

Valborg i Uppsala

Alla verkar ju göra redogörelser av sina valborgsfiranden så jag ska väl vara lika god kålsupare antar jag.

 

29:e april klockan 2110 tog jag tåget från Luleå för att bege mig mot Uppsala. Fattig som jag är hade jag bokat sittplats. Tvåhundrakronor är ett lockande pris som fått mig att välja den här formen många gånger förrut. De fjorton timmarna var ovanligt sega men resan värt skulle det visa sig. Mötte upp Nils och Magnus utanför Uppsala tågcentral strax innan tolv på valborgsmorgonen och vi fick ett kärt återseende. Första anhalt blev hemköp. Slängde ner tre sexpack tvååttor och ett paket kanelkryddat knäckebröd.

 

För att inte slösa tid på att vara vilsen i en främmande stad gick vi till stadsparken och började dra igång vårstämningen. Det fanns en del att ta igen efter så lång tid ifrån varann men efter ett tag insåg vi att den här parken inte var det hetaste att finna i Uppsala. Sagt och gjort, vi drog vidare till Ekonomikumparken. Vi kom dit lagom till att det mesta folket drog iväg till champangegalloppen. För att vara riktigt jobbiga gick vi i motsatt riktning mot lemelltåget av studenter som närmast kunde liknas vid ett argentiskt förstamajtåg.

 

Det var ett riktigt sjå att samla ihop alla men till slut fick vi kläm på det. Lyckades t o m träffa på två gamla lumparpolare. Någonstans här började ett band spela på den uppbyggda scenen också så jag sprang glatt med vår (i ekonomikumparken byggda flagga) fram och tillbaka i publiken till det inte var roligt längre, sen började jag mosha men precis som på Asta Kask var det inte riktigt klart för de andra vad jag höll på med. Lyckades iaf få igång några tyska HC-killar som hoppade runt med mig.

 

Sen skulle vi spela TLK och 90-talsklassiker på Jockes CD-spelare. Den hade dock gett upp för dagen så jocke tyckte att det var lika bra att vi gjorde gemensamt slag i saken och hoppade sönder den till molekyler.

 

När folket började dra från ekonomikum mötte vi upp Sebastian och någonstans i den vevan hittade vi en soffa på trottoaren också. Vi satte oss och började sjunga sånger, dessvärre inte tillräckligt vackert för att dra in några pengar. Som troget AIK-fan sjöng Robert hammarbylåtar mest hela tiden och när en vandal kom och sparkade iväg vår pengakorg, demolerade vi soffan och gick vidare. Sebbe skulle hem och duscha så vi hängde på honom. Jocke, Robert och sebbe drog in på ICA vägen för att kirra cigg. Jag, Nils och Mynge hittade en gårdsfest med reggea och skankande istället som vi fastnade ett tag på. Här är det lite oklart, men vi hamnade så småningom hemma hos Sebbe iaf.

 

Efter Sebbe drog vi till Studentvägen 17. På vägen hittade vi Amy och Elias Norberg som båda såg ut lite som att tomten hoppat upp ur en osynlig skorsten. Jag och Mynge stannade ett tag och pratade. Vi drog vidare till studentvägen 17 som vi fått info om att det skulle vara fest på av en tjej som raggade på Robert när vi satt i soffan. Men hon var inte där och ingen fest heller, så vi sket i hela grejen och drog vidare på nästa äventyr.

 

Sen sprang vi vidare till studentvägen 19 och 23 vad jag kan minnas. Det hände nog inte så mycket spännande här men vi pratade med en del folk på vägen och catchade upp på gamla tider. Allting är lite rörigt efter det här, men jag drog iväg och hade stora samtal med Amy någon gång vid den här tiden. Träffade Thömas för första gången också och hittade en hattbuddy i honom.

 

Sen hamnade vi på en grillfest i triangeln och hälsade på våran idolsebastianlookalike från kön till vänner och bekanta på juldagen. Helena var där också, och en stor riddarstaty som jag och jocke körde en ölflaska i röven på.

 

Det var mycket gå, sjukt mycket skratt och många galna människor efter det här men till slut hamnade vi iaf hos Sebastian igen. Jag, jocke, hans lillebrorsa (The other Nils), Robert och Amy trängde ihop oss i hans dubblett. Jag som hållt mig clean på mina punkisar började hinka vodka med jocke och blev, som man säger i mina gamla hoods, helt odrägligt shitfaced.

 

På morgonen städade vi sen och jag drog mig iväg till Helena för att hämta min väska som Mynge och nisse tagit hand om tidigare. Den var där, Helena var där med skaten som suttit på väskan var tyvärr inte där. Lite surt, men det är ju nästan sånt man får räkna med. Fick ta igen gamla tider med Helena också och vi hade morgontrötta diskussioner om stora beslut i livet.

 

Knallade ner med henne på stan och hälsade på Elin också som satt på kebaberian med sina vänner från Gävle. Gick runt i stan på egen hand efter det och jag måste säga att det är en grymt gemytlig stad det där. Mitt tåg gick inte förrän tjugo i sex så jag satte mig på stationen och slog hål på tiden med att prata med Amy i telefon.

 

Nu är jag åter i Luleå och känner mig nöjd med en glad, ledsen, galen, lite dräggig och helt underbar Valborg.