Jul och sånt

Det blir inte mycket skrivet den här gången heller. Sitter på övertid på gyllene måsen nere i byn och skriver. Det mesta hamnar på resedagboken så ni som inte är ute och leker i pudersnön kan ju titta in på http://www.resedagboken.se/Default.aspx?documentId=3&section=journey&journeyId=259332&userId=112026


Hello world från Chamonix

Har inte tid att skriva så mycket just nu, eller så är jag bara en lat bumare. Det är ljuva livet här nere iaf. Har fixat jobb som barnvakt en bit bort från byn och puderludermaffian ska pumpa lössnö imorgon.

Kort lägesrapport, mer kommer....

Skolan är slut för julen och jag och Stina har bilat hem i El Armageddon... Gick som på räls trots att baken på bilen hängde oroväckande nära marken!

Var ute i Suffercity idag och köpte de sista klapparna och planerade mitt eget inköp, jag är pepp, men mer info kommer när köpet är klart, men jag kan säga så mycket att det handlar om 2st  Armageddon prismässigt!

Har fått kneg i både Kebnekaises och Abiskos turiststationer så våren är spikad, det blir vaktis/allt-i-allo i Abisko, mycket skidor utlovas!

Julveckan blir då inte lugn iaf, har massor att göra i stugan, hoppas på att kunna fira julen där ute, lördag är det glöggprovning, söndag uppesittarkväll, måndag julafton, tisdag pappas födelsedag och utgång sen är det bara att få näsan över vattenytan och invänta nyår som ser ut att bli lite lugnare iår...

Väl mött i julstöket!
// Julius

Som det ska vara

Har slagit på en perfekt helg innan avresan trotts eller kanske tack vare feberyra och sega ben.

Fredagen låg jag utslagen på sängen i vardagsrummen och kollade på film. Sjukdomen gjorde sitt och det var inte mycket att välja på. Släpade mig in i badrummet lite då och då, in i köket när benen bar och det fick stå som dagens stora dagsverken. När jag låg halvömklig på soffan kom Jocke tillbaka med Fredrik, Robert och Erik. Eriks flickvän Sofie kom efter en stund. Alkoholen började flöda men för mig räckte det men feberyran, jag var redan naturligt hög och skrattade mig i bitar med min förvrängda perception. Allting var fruktansvärt roligt hela kvällen och jag somnade med träningsverk i magen i huvudvärk som stod sig obetydlig i proportion.

Igår var det Vesslan som intog första delen av dagen, vi hamnade på Stenfjell när det blev för segt att driva runt på stan. Konrad var där och det blev en trevlig UBB get together. Vesslan och jag slog påsarna ihop till slut iaf och tog oss till Slussen.

Ina möte upp på Slussen och vi hamnade såsmåningom i varsin fotölj på Café fotöljen. Ögonen behövde tändstickor på oss båda för att hållas upp men det var trevligt att få ett ordentligt samtal innan Chamonix stundar.

Idag åkte jag över till mormor under förmidddagen. Pappa kom också dit för att förgylla vår fikastund. Vi skrattade och pratade om minnen och tider som väntar runt hörnet. När pappa åkt hem blev jag kvar. Mormor och jag tittade i gamla brev och mina släktkunskaper ökades på ordentligt. Det blev middag med kåldolmar, potatis och rårörda lingon till slut också. Helt sjukt trevligt. Mätt och belåten åkte jag tillbaka till Huddinge där jag sitter nu och lyssnar på Cypress Hill. Livet är en stor ostmacka mitt i natten och ni är med ;)

Alla uppfinningars moder är kommentaren " Jag är så sjukt less på..."

Ni vet alla där ute att SVT med gämna mellanrum levererar något löjligt bra, några exempel är ju snickeriet, Varan-tv och Plötsligt i Vinslöv... Nu har dom gjort det igen, Grotesko är så sjukt roligt SE DET! Sen har dom ju centralskolan oxå som även det är sjukt roligt... Så tänk på att det är värt att zappa igenom dom där tråkiga kanalerna oxå!

// Elit

yoyo

Hittade veckans lätt roligaste blogg. Ken Ring om sitt liv :

"Fimade nya videon till Kelian idag. Tror det blev riktigt fett....
Så jävla keff att Rebecca inte får vara med. Hon sjunger ju trots allt refrengen.
Så tråkigt....
Fy fan va keff. Saknar henne så mycket. Hoppas jag kan få se henne snart. "

http://www.rodeomagazine.se/gastblogg.php?Blogg=27