LKP, det krävs inte mycket för att hänga med...

Det är nog bara i SufferCity Lidköping som detta kan hända...

http://www.gt.se/nyheter/1.638255

// Rob

Vem vill ha rent mjöl i påsen?!?!?!?!

Dagens vettiga:
Jag har byggt en kåta! Bräck det era Svennsson-svin!!!

Har jobbat idag på teknikens, sjukt soft... Inte mycket folk och lite lagom med kreativ stimulans. Annars har inte mycket hänt idag. Jo vi var och käkade på Frasses för att se hur det var, måste säga att det var helt OK men inte så sjukt gott som folk säger att det ska va...

Sitter hos Elias nu när han förbereder för sin Uppsala resa och lyssnar på Kolla Kolla med National Teatern, utöver det så sitter jag och dissar han för att jag redan vet vilka kläder han kommer att sluta med av alla de dresserna som han väljer mellan... Hahahaha, vilken Sell-Out! Själv har jag shoppat det sista till de i Lidköping välkända Chevré-hamburgarna! Längtar redan!

Kan som final avsluta med att avslöja sommarens låt som enligt mig redan har blivit korad, rekommenderar alla att surfa in på youtube och lyssna på Dan Le Sac VS Scroobius Pip - Thou Shalt Allways Kill! Lyssna på låten, läs texten och njut av årets dänga!
// Mor i Skutan

Ludd






Dagens kreativa... 4?

Efter en tur till Storheden och lite omelett här ho Rob har jag suttit med Illustrator och lekt och Robert har knåpat ihop siffrorna till sina mastodontklocka.
 

image79

image81

Schtuorrraa instrument

Instrumenten man inte kan få nog av :
Kontrabassaxophone:


11 strängad elbas:


Umm, justerbara rör? (kanske inte blir så mycket utan Blue man group ):


Som avslutning bjuds det på asiatisk jättetrumma:

C 2 D 64

Börjar klura på min egen dubbelmoral. Kan få kalla kårar av folk som är alldess för nördiga, oandra sidan är jag själv den största nörden och älskar nördighet och kan inte sluta lyssna på C64 revival-låtar. Ska iaf fylla upp min nördighetskvot ordentligt idag med att dricka lättöl och åka longboard och göra oldschool duffy med Rob. 80-talet är ju verkligen min grej.



Spinner vidare på min nördgrej. Sitter hos Rob och googlar bilder på Danger Mouse. För er som inte har koll är Danger Mouse den överlägset tyngsta beatmakern, för att få ett grepp om hur stor han är var det han som gjorde Grey album, var med som en av medlemmarna i Gnarls Barkley och släppte St Elsewhere, dessutom har han tillsammans med MF Doom gjort Danger Dooms skiva The Mouse and the mask. Hela grejen med det här utlägget i inlägget är att killen är sjukt stolt över att vara nörd.

image78

Danger Mouse till vänster. För alla som inte sett Napoleon Dynamite, det är dags att vakna nu och studera nördkulturen.

De tre B:na...

Idag har det hänt en massa!!!! Drygade mig på Elias så han hängde med mig in till stan å kikade lite, visst blev det något litet inköp men men, nån gång ska man få köpa nått litet! Rundade av på systemet så nu har jag en gedigen potpurri av öl i kylen!!! Tog den röda faran via Kvantum på vägen hem och tjackade dagens middag: Palt och Carte D'or med smak av Grekisk Yoghurt och honung... Riktigt vuxenglass! Vi kom hem, jag dukade balkongen och Elias tillagade frestelsen... Sen var det slapp, käk och öl till middagen i den 16 gradiga våren! Soooooooft!




Så nu är det plugg som gäller och förberedelse för helgen som förhoppningsvis kommer vara starkt influerad av våran egen treenighet: bärs, bilen och brädan. Sen på måndag då Valborg går av stapeln kommer Elias befinna sig i Uppsala och jag stannar i Lule för att celebrera.

Planer smids även för sommaren och resan hem har fått en resplan nu och här stoppen för er som vill möta upp duon på någon av orterna där vi stannar under turnén!

image77


Until next time!

//Commander Alphamega

How now brown cow

Sitter på Robs säng idag och läser om stressrelaterad deppression och deppressionsrelaterad stress. Rob säger att det är träligt att diska och gatorna är nerblötta av en överblöt himmel. Oandra sidan... det ligger god mat, roberts specialnyponsoppa och hembakt bröd i magen på mig och jag har inte vart på en enda lektion idag så det är nog inte mycket att klaga över. Känner mest för att sitta på en brygga på Djurgården och kasta majs på änder med Jocke. Sjukt bra sommar på ingång!

Hur cheesy kan det bli i Roberts kök?

image74

Gårdagens mastodonträtt

Junkyard

Jag och Rob drog till loppis i Sunderbyn imorse och det var kanske inte så mycket att hurra för, mer än själva äventyret att åka armageddon och gå lite i solen. Är så galet uttråkad av att vara sjuk nu så det finns inte. Ska göra som jag alltid gör nu och ignorera problemet. Går ut med brädan under armen snart och har lite kul istället för att inse förkylning och häcka här en hel lördag.

I tvåan på gymnasiet började jag sylta in mig i rap-träsket. har man spenderat en sommar men gangsterdunk i lurarna är det svårt att sluta. Som alltid var jag är grov missbrukare av allmusic.com. Där var det ett album som gällde om man skulle lyssna på sofistikerad gangsta rap, A tribe called quest - Midnight Marauders. Jag tyckte aldrig om den riktigt, men den har alltid kommit in i spelaren då och då genom åren. Nu dunkar q-tips feta rimes och jag förstår vad alla pratat om. Det här är sommarens album. 1993 är tillbaka för att dunka skiten och blekfeta svenska folket så håll i er ;)

Hell on wheels...

Har varit lite dålig på att skriva nu så nu gör jag slag i saken och flänger ihop något! Veckan har varit lugn jag har haft en lektion bara så tiden har fyllts ut av telefonsamtal, plugg och jobb! Precis som Elias skrev har vi jobbar på något som heter teknik 8:an och varit värdar/coacher för var sin 8:e klass, och som alla vet så har jag en naturligdragningskraft till eliten (alla som känner sig träffade; det är fritt fram att frottera sig!) så givetvis så vann ju mitt lag med ett poäng över Elias lag, tror faktiskt att han är bitter fortfarande!!! Sweet taste of victory!

Nu är dom på, dom glänsande rally-vita fälgarna med de ack så eftertraktade sommardäcken! Nu är det bara till att hålla tummarna att det inte blir kallt eller snö!!! Även dekal-trimmet som Filip och Fles hjälpte mig med är på, så nu är det nästan så man inte skämms när man åker i den!


Igår bjöd jag och *hrm*... Elias... Linda på middag som tack för den fina förfesten förra Fredagen, maten blev sjukt bra och det var en riktigt bra kväll igen, vi garvade så man hade ont i magen (jag tror att Linda grät en skvätt av lycka faktiskt)!!!

Imorgon ska vi ta oss ut till Sunderbyn å gå på loppis och låtsas att vi har några pengar att shoppa för!!! Sen på kvällen blir det fest för mig med klassen, även det hoppas jag på blir lite av ett slag!

Nu ska jag fortsätta med anatomin och diska resten av disken från gårdagen!
// Petter Solberg

sand i munnen

Urr, inte toppmorgon att vakna till. Känner mig torr i munnen som att jag spelat in en ny verion av Lawrence of arabia under natten och all frukost jag kunde komma på fick det att vända sig i magen vid bara tanken.

Ska jobba med Rob på teknikåttan idag, så det blir att ta något på vägen på slemmis tror jag.

Den här gången får jag iaf skylla mig själv, har vart ute varje kväll och skateat fastän det vart på tok för kallt emellanåt. Någonstan är det är det ändå sjukt värt det.

Over and out

prr

Försökte lägga ipp bilder med blogg.se verkar ju krångla något sjukt nu. Tar en dusch istället så får ni vänta tålmodigt vidare

Humpa pumlor.. nu med fortsättning

Drog med Robert till förfest hos hans kompis Linda igår. Det var vi och Armageddon och vi gjorde vårt bästa för att leva upp till ryktet som sluskar, åtminstonde jag. Hade inte hunnit varken duscha eller raka mig och slet åt mig min sletna Sid Vicios tisha och dom svart Insightjeansen. Det var Rob, jag och fem - sex tjejer på förfesten till att börja med. Vart lite stelt eftersom de var rätt i gasen och vi var toknyktra.

Kvällen fortsatte med att några till lokala kom över. Det hade bestämts att vi skulle ut på Cleo så jag fick skjuts med två av killarna som kommit över och hämtade pass och plånka, gjorde ett försök att övertala Amy en sista gång men hon hade bättre saker för sig. Åkte tillbaka till förfesten och blev bjuden på en drink.

Jag och Rob var vid den här tiden grymt otighta på baloobas, jag hade skramlat ihop 19,50 från diverse fickor i rocken, Rob fick ihop 30 :- från parkeringskassan i bilen. Vi räknade och räknade. Inträdet skulle vara gratis om vi kom dit innan 24:00, taxin som vi skulle dela på sju skulle kosta 20:- per skalle. Vi hade råd!!

Med en tuperad 77punktuppkam satt jag och Rob i bakluckan på Armageddon och kom på att garderoben på Cleo skulle spräcka budgeten... Skriver mer sen, nu våras det promenad till Björx med Amy.

Fortsättningen

Jo juste.. vart var vi nu.. jag och Rob var på väg till Cleo ja.

Taxichaffisen körde in på en bakgata efter att ha gnällt om att man måste säga till om att man ska ha taxi för sju när man vill ha det (vilket vi gjort och fått konfimerat från Trean). Hur som helst, vi sneakade ur bakluckan, Linda betalade taxin med hopskramlade mynt och vi begav oss mot Cleo. Rob raggade ihop en femma, sen hade vi pengar till att dela på en garderobsplats.

Sen var det röjj inne på dansgolvet, vi hängde osunt mycket på lilla hiphopgolvet med allt udda folk men det är ju lite så när man festar nykter också. Musiken blir lite viktigare helt plötsligt. Hur som helst, så där fortsatte vi till tvåtiden. Vatten, dansa, vatten, göra sig av mig tjejer som gjorde dåliga pickupförsök. Sen knatade vi hem de fem kilometrarna hem.

Sjukt bra kväll för 30:-!!





Humpa pumlor betyder på Lulemål för övrigt att kasta julgranskulor, är det bara jag som är pervers?

Jag blir så förbannad...

Sitter här å manövrerar min dator med tangentbordet, min mus har under mystiska omständigheter lagt av. Prova själv att låta musen ligga en dag och bara använda TAB för att ta dig runt i datorn och internet! Man blir tokig!!!!

Så mycket tid spenderas i böckerna och ute på balkongen. Snart kommer Armageddon prydas med skinande vita skor! Bilder utlovas!

Ikväll blir det fest! Ska bli gött att släppa lite! Inflyttningsfest är det som stundas och jag har lyckats att lura med mig Elias och Amy. Moahahahaha!!!!

Å sist men inte minst vill jag grattulera Linda vars bil gick igenom besiktningen! Grattis, grattis! Men du vet ju vad man säger tur i bilar; otur i djuruppfödning!

// Luleå, Fredagen den 13:e kl 12:10... 14 grader varm å det är mulet! F**K YEAH!!!

[frejdaug daein treittondee]

Det är vår i Lule och mer ids man inte skriva idag. Var med Amy och körde lite bräda igår och nu ska vi snart ut och springa. Kommer ett vettigare inlägg under kvällen

Försökte lägga in lite bilder, men fredag den 13:e är ju ingen vidare turdag och det brukar behövas mycket sån när man vill att blogg.se ska funka.

Helt galen asså...

Sitter här å manövrerar min dator med tangentbordet, min mus har under mystiska omständigheter lagt av. Prova själv att låta musen ligga en dag och bara använda TAB för att ta dig runt i datorn och internet! Man blir tokig!!!!

Så mycket tid spenderas i böckerna och ute på balkongen. Snart kommer Armageddon prydas med skinande vita skor! Bilder utlovas!

Ikväll blir det fest! Ska bli gött att släppa lite! Inflyttningsfest är det som stundas och jag har lyckats att lura med mig Elias och Amy. Moahahahaha!!!!

Å sist men inte minst vill jag grattulera Linda vars bil gick igenom besiktningen! Grattis, grattis! Men du vet ju vad man säger tur i bilar; otur i djuruppfödning!

// Luleå, Fredagen den 13:e kl 12:10... 14 grader varm å det är mulet! F**K YEAH!!!

Borta bra men hemma-fest...

Kom hem igår efter en laddad helg i SufferCity. Anlände i Skövde vid 11-tiden och bröderna bäver (Filip och Fles) plockade upp mig och det bar genast av mot hemorten. Efter en snabb "catching-up" med mor och far åkte jag ut till den notoriska stugan i Stevik! Inte långt efter sitter jag på en klippa med grabbarna med en Staropramen i handen å slö-skjuter lite luftgevär. Solen skiner och det känns rätt bra att va hemma! Kvällen skrider vidare med en gedigen meny med bacon lindade fläskfileer med balsamvinäger sås och "klyftpotatis" som klimax!
Sjuuuukt gott!

Kvällen fortskred med en utmärkt alkoholkonsumtion och fint umgänge så kvällen som succé var ett faktum!

Söndagen spenderades hos mormor och morfar som fyllde 80-år! Summan av kardemumman är att smörgås-tårta är antagligen världens mest ohälsosamma maträtt! Men just det gör den till ett utmärkt val dagen efter! Käkade säkert 2 kilo...

Måndagen packade jag å sen vart det 8h resa till Sveriges nordligaste metropol! Men det roliga var att jag satt på perrongen i Skövde och väntade på tåget då går min syssling Maria från STHLM förbi! Helt sjukt otippat!

Så idag har jag haft lite anatomi, dom bara levererar hela tiden. Det finns helt sjukt många saker på latin i kroppen man borde kunna!!! Kommer å bli en kämpig tenta! Eftermiddagen gick till att peta lite med bilen, men en ovälkommen snöstorm satte stopp för dekal-trimmningen och kabeldragningen! Det är såååå typiskt jag sa idag i bilen till en i klassen att jag tänkte smälla på sommardäcken efter skolan, helt otippat kommer snöstormen Göte!
Skit...

Nu ska jag städa lite till sen är det nog ett litet frest till på bilen!

// Rogurt

jellyware

Klockan är snart 10.00 och jag skulle gärna vilja vara på väg till Dundret nu. Brorsan ringde iaf och meddelade att hans tåg är tre timmar försenat så det klaffar ju någorlunda där åtminstonde. Drog igång Gangstarrs platta "The owners" och mår nog ganska gott ändå. ett par timmar hit eller dit ska man nog inte klaga över. Jävligt sjysst av dig med bilen Rob!

Chefen från gamla jobbet ringde igår och sa att jag måste ha VU2:an om jag ska få jobba i sommar så den 14 maj ska jag ner 5 dagar till Stockholm för utbildning.

Hur man än vänder sig har man röven bak...

Lugnet har lagt sig över Vänorts 22 igen. Tyskarna har dragit, fick köra dom kl 0530 till stationen, jag är inte säker på att jag minns resan dit öht!

Så dagen började på tok för tidigt och bättre blev det inte... Fick tillbaka tentan i Motoriskutveckling, gick skit! Så bitterheten var ett faktum!

Har sedan spenderat dagen under Lindas bil med att fixa hennes avgassystem, gick även det sådär. Ska göra klart imorgon. Bästa var nog att jag glömde ljusena imorses på hennes bil så batteriet på hennes bil var helt tomt! Note to self: Köp startkablar! Kvällen avlslutades i den fantastiska plättens tecken! Jag tror att jag svullat i mig minst 15 plättar med glass å sylt! Needless to say; ska köra ner mig i min säng med den nya madrassen nu! Soooooft!

Appropå den nya madrassen, jag ringde å ville ha en ny för att jag kände plankorna genom den gamla, när jag kom hem låg madrassen innanför dörren. Lite läskigt att dom bara går in i lägenheten å donar... Tillverkade en bäddmadrass av den gamla, kommer sova som en kung inatt!

Nu ska jag inviga!
// Allan

Kabooom

Some say we were blunted when we wrote this, 'cause we were far from reality. Tar ni vilken låt det kommer ifrån?







Skickade meddelande till Robert vid femtiden imorse för att jävlas, men det verkar inte riktigt fått någon slagkraft. Hmpf.

Tänkte vara sjukt produktiv idag, men jag fastnade i en massiv matkoma vid frukosten och nu har klockan blivit 10 och jag har inte kommit ur morgonrocken än. Hade en störd dröm inatt också som jag försökt drömtolka mig själv lite med.

Scenariot är så här.. vi sitter några stycken och tittar på en film. Det är nästan alltid så här i mina drömmar, först betraktar jag och sen är jag med i själva filmen.

Filmen utspelade sig hur som helst på och runt en stor båt. Allt tal var i rebusar och koder. Berättaren pratade om järngrus (troligen något från Järngräs som jag läser nu), det betydde iaf havsbotten efter det att båten, som var ett Silja Line-fartyg var förstörd och nermalt ute på havet. Här hände en massa saker som jag hann glömma bort innan jag öppnade ögonen.

Några ur besättningen och några passagerare ombord gjorde lite lekar och en tjej var under vattnet väldigt länge vid en av dom här lekarna. Alla hade olika teorier om hur hon lyckats med det här. Nu började det hände en hel rad konstiga saker och folk dog och försvann lite hit och dit.

Nät de flesta dött eller försvunnit sprang hon iväg till en toalett. På det här fartyget kunde man fälla fram hela toalettstolen med en spak på baksidan av toan. Det gjorde tjejen och nedanför fanns ett brett avlopp. Hon hoppade ner och simmade tills det tog stopp, det blev uppenbart att hon andades med gälar. Det gjorde det vid nästa toalett. Med röntgensyn kunde hon se att den stod ute i en skogsdunge och att två män var i närheten. När de var någorlunda utom synhåll sparkade hon sönder toaletten inifrån.

Nu bytte perspektivet så man såg från hennes synvinkel. Nu såg man de två männen vända tillbaka från varsitt håll efter att ha hört hennes sparkande.

Hon försökte se ut som något för att vilseleda, men det gick inget vidare. De två männen började jaga henne. Båda trodde att hon var någotslags messias. Dom kunde inte bestämma sig för om hon var för fantastisk för att finnas och borde dödas eller om de själva borde bli martyrer för hennes skull och dö för varandras synder. Dom jagade henne med kniv, och när de var tillräckligt nära för att hugga blev de omvända och stack taggtråd i sig själva och spikade fast sig i marken. Sen höll det på sådär ett tag fram och tillbaka tills båda sprang iväg.

I slutscenen hoppar flickan i vattnet från båten och hela fartyget sprängs bakom henne. Berättarrösten sa att metallsand och järngrus sprider tystnad över havet.

Old side Lule

Lite bilder från dagens tripp till Gammelstad









Pics från Asta

Det var ju alldess uppenbart att Luleå har för lite 77punk-drägg så jag och Rob gjorde som sagt en insats på Asta Kask, här har ni en del av resultatet. Lär er kids, det är dräggiga öllinnen och moshande som ska visas upp framför scen, inte styleade frisyrer och mesiga "förlåt" och ojdå.

image66

image67

prrrr

Kunde inte låta bli att kolla lite efter en ny longboard till sommaren på blocket. Hittade den här annonsen: http://www.blocket.se/vi/11239151.htm?ca=11_s

"Longboard, Dregs L1 Surf. Se www.longboard.se för bilder. Independenttruckar, dåliga kullager, skatehjul. Griptapen har lossnat över stora delar, behöver limmas eller bytas ut. Annars är brädan i mycket bra skick. Slumpas bort för 1000kr. Finns i Älvsjö och surfbrädan ingår vid köp."

´Folk är bra tröga ibland

Friday Night Disco Routine...

Asså giget med Asta var bra, synd på att dom hade världshistoriens sämsta mellan snack! Å publiken var lite tråkig, blev lite tjuriga när vi moshade runt! Men Elias fick en gedigen fläskläpp av en snubbe så blodet å svetten var närvarande!

Efter spleningen åkte vi lite bananskal till kåren och tokdansade så fötterna ömmade! Dock lirade ett tjejband ikväll å de drog av några grymma The Donnas covers m.m. å jag var sjukt nöjd! Sinnes duktiga!

Nu är det bara att gå å lägga sig och invänta frukosten och morgondagen då jag ska läxa upp det fjärrstyrda tåget på jobbet!
// Lantmäteriets VD