Jag blir så förbannad...

Sitter här å manövrerar min dator med tangentbordet, min mus har under mystiska omständigheter lagt av. Prova själv att låta musen ligga en dag och bara använda TAB för att ta dig runt i datorn och internet! Man blir tokig!!!!

Så mycket tid spenderas i böckerna och ute på balkongen. Snart kommer Armageddon prydas med skinande vita skor! Bilder utlovas!

Ikväll blir det fest! Ska bli gött att släppa lite! Inflyttningsfest är det som stundas och jag har lyckats att lura med mig Elias och Amy. Moahahahaha!!!!

Å sist men inte minst vill jag grattulera Linda vars bil gick igenom besiktningen! Grattis, grattis! Men du vet ju vad man säger tur i bilar; otur i djuruppfödning!

// Luleå, Fredagen den 13:e kl 12:10... 14 grader varm å det är mulet! F**K YEAH!!!

Kommentarer
Postat av: Va? Jag vill vara anonym

Nu ska du lyssna jäääävligt noga för det här säger jag bara en gång (såvida du inte läser detta meddelande flera gånger vill säga.. Hm.. Jag menar förstås, om du läser det igen så åker du på däng)
Du ska lämna en stor påse karra i slutet på varje vecka senast klockan 02.10 i C. Mayers postfack. Ställ inga frågor om du inte vill vakna med räkost på otrevliga ställen..
//FRU G-U

2007-04-19 @ 13:21:01
Postat av: Rob the Bob

Synd på att man inte vet vart postfacket ifråga ligger...

Postat av: Den förkrossade sekatör-mästaren

Men åå, jag ska nog tacka nej till jobberbjudandet som utpressare trots allt. Eller, blev du inte lite rädd? Kom igen.. I lilltån?

PS. Har du fått TAB-arm ännu?

2007-04-20 @ 11:53:04
Postat av: Den förkrossade sekatör-mästaren

Men åå, jag ska nog tacka nej till jobberbjudandet som utpressare trots allt. Eller, blev du inte lite rädd? Kom igen.. I lilltån?

PS. Har du fått TAB-arm ännu?

2007-04-20 @ 12:00:38
Postat av: R to the O

Njae... Sorry! Men det var ett bra försök. Det fina med internet är att man nästan aldrig kan vara anonym! Din IP-adress skvallrar om att du läser på universitetet... The plot thickens!

2007-04-20 @ 12:09:35
URL: http://thefuckingsellout.blogg.se
Postat av: Konservativ fysiker

Wtf. Kanske du ska få jobbet istället för att du var så sneaky.
Men det finns många möjligheter, jag kanske är civilperson som lånat en utav bibblots datorer? Eller så är jag universitetslektor.. Jaa, jag undervisar i fysik och matematik. Om du inte sköter dig måste du högläsa ur Kalkylus!

Var detta en mer skrämmande vision?

2007-04-20 @ 14:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback